* * SEMINARET ER AFHOLDT * *

Gratis seminar: SIDSTE C5 tips & tricks – sådan kommer du godt videre

Kom til gratis seminar og få gode tips og tricks til, hvordan du arbejder endnu smartere i dit økonomi- og regnskabsprogram Microsoft Dynamics C5 (den klassiske version, op til vers. 2012). 

Bliv også godt opdateret med hvad der sker med C5 fremadrettet, og hvad det betyder for din virksomhed og ikke mindst for din revisor, at C5 stopper med at blive opdateret pr. 8. januar 2019. Du får samtidigt gode råd til, hvilke muligheder du har for at komme videre i en fremtidssikret løsning.

Ole Kyhl, Microsoft - C5 tips og fremtid

Dét får du med hjem

 • Du lærer smarte tips og genveje til C5 2012, som du kan bruge når du kommer hjem
 • Du ved, hvad der sker med C5, og hvornår datoerne gælder fra
 • Du ved, hvad ændringerne kan betyde for din revisor, virksomhed og ERP-system
 • Du ved, hvilke gode muligheder du har, hvis du vil videre i en fremtidssikret løsning (bl.a. Stackss)
 • Du ved, hvad du bør gøre og være opmærksom på, hvis du vælger at fortsætte med klassisk C5

Dato og tidspunkt

 • Kolding d. 15. maj 2018 (Kolding-Hallerne, Ambolten 2-6, 6000 Kolding) – kl. 9.00 – 12.30

Pris

 • Gratis deltagelse. Tag gerne dine kollegaer eller en ven med til seminaret, hvis I er flere, det er relevant for.

Hvem henvender det sig til?

Seminaret henvender sig primært:

 • Til dig, der sidder som daglig bruger af C5 og ønsker gode C5-tips (eks. bogholder, financial controller, kontorassistent)
 • Til dig, der er ansvarlig for regnskabs- og økonomiafdelingen, som ønsker at vide mere om, hvad ændringerne med C5 kan komme til at betyde og hvilke muligheder I har fremadrettet  (eks. regnskabschef, økonomichef, ejer)
 • Til dig, der er revisor, som vil blive klogere på, hvad der sker med C5 og hvilke alternative økonomiløsninger, der findes til C5
 • Til dig, der er på udkig efter nyt regnskabsprogram og gerne vil høre om mulighederne med Stackss

“Foruden gode tips og tricks til C5 gav ERPgruppens seminar mig også et godt overblik over, hvilke alternativer der er til C5. Vi føler os bedre rustet til at gå videre i processen nu.”

Diana Enevoldsen, Ejendomsadministrator, Svanen Management ApS

“Som eneste medarbejder i økonomiafdelingen har jeg ofte brug for lidt sparring og inspiration til, hvordan arbejdsopgaver kan gøres hurtigere og nemmere. Og da jeg tidligere har haft glæde af et af ERPgruppens gratis seminarer, var det helt oplagt at deltage på dette C5 seminar.

Igen var det en god oplevelse, flere rigtig mange gode og spændende tips, som jeg straks tog i brug. Seminaret indeholdt også en god gennemgang af, hvad der sker med C5 fremadrettet, og god information om hvilke muligheder, der vil være for erstatning for C5.

Jeg gik fra seminaret med en god oplevelse, og fik også networket lidt. Så alt i alt nogle gode og inspirationsrige timer.”

Pia Nielsen Holst, Financial manager, Hansen Toft A/S

Dét kommer du til at høre om til seminaret?

Til seminaret bliver du godt opdateret med hvad der fremover sker med den klassisk Microsoft Dynamics C5 (op til version 2012). Du får viden om, hvad der rører sig i C5-markedet, og hvad det kommer til at betyde for dig med C5. Vi sørger også for at du bliver godt klædt på, så du kender til, hvilke gode muligheder du har, hvis du ønsker at komme videre.

Og så får du selvfølgelig en masse gode tips og tricks fra C5-eksperten Ole Kyhl fra Microsoft, der har mere end 15 års erfaring med C5. Ole Kyhl byder på et hav af gode tips og smarte genveje til at arbejde nemmere og smartere i C5 2012. Han tager primært udgangspunkt i basis modulerne i C5 version 2012, men hvis du har en lidt ældre C5-version, vil du dog også kunne få glæde af de fleste tips, han kommer med. Hør også hvad du skal være opmærksom på for at sikre fuldt udbytte af din C5, hvis du vælger at fortsætte med den klassiske C5 (op til version 2012).