Et netværk af samarbejdspartnere

ERPgruppen er bygget på et stort netværk af samarbejdspartnere. Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere kan vi tilbyde stærke løsninger til en bedre og mere effektiv styring af virksomheders forretning og arbejdsprocesser, som kan arbejde sammen med vores kunders ERP system.

Continia er et software hus, der udvikler softwareløsninger til Microsoft Dynamics 365 Business Central gennem partnere som ERPgruppen. Deres løsninger bidrager til at effektivisere og automatisere en lang række administrative opgaver.

> Læs mere

Tasklet Factory

Tasketlet Factory er en løsning til mobil lagerscannering, som kan integreres med dit ERP-system (NAV og Dynamics 365 Business Central). Den gør det mulight for lagermedarbederne at arbejde både online og offline med løsningen.

> Læs mere

Office 365

Office 365 er Microsofts online softwareløsning, hvor du har adgang til hele Office-pakken online. Det gør det muligt at få adgang til alle Office produkterne uanset hvor du er. Office 365 kan integreres med Microsoft Dynamics C5 og NAV.

> Læs mere

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM er et effektivt kundestyringsværktøj fra Microsoft. CRM-løsningen gør det muligt at styre og administrere alle kunder, kundeaktiviteter og kundehistorik i et samlet system.

> Læs mere

Danløn

Danløn er et brugervenligt lønsystem, der gør det nemt og billigt at lave lønsedler og administrere løn for medarbejdere. Danløn kan integreres med dit ERP-system (Stackss, baseret på Microsoft Dynamics).

> Læs mere

 ERPgruppen

📝ERPgruppen har pr. 1. september overtaget aktiviteterne i IT Basen ApS. Kunder og øvrige aktiviteter er overdraget til ERPgruppen.

👉 Fremover vil IT Basens kunders kontakt, udover Henrik og Claus, også være til vores supportafdeling og vores øvrige konsulenter.

😀 Vi har nemlig fået fornøjelsen af at få Henrik Knudsen og Claus Eriksen med ind i ERPgruppen.

🌞 Tag rigtig godt imod Henrik og Claus

Danløn

Dynamics Inspire er lokaliseret i Slagelse og Horsens og har stærke kompetencer indenfor C5, NAV og Dynamics 365, Dynamics Inspires fokusområde er løsninger til Entreprenør branche med løsningen EasyWork. Løsningen levere et samlet overblik over sager og økonomi i BC, samt dækningsgrader på flere niveauer.

> Læs mere