Samarbejdspartnere 2018-07-30T06:46:08+00:00

Et netværk af samarbejdspartnere

ERPgruppen er bygget på et stort netværk af samarbejdspartnere. Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere kan vi tilbyde stærke løsninger til en bedre og mere effektiv styring af virksomheders forretning og arbejdsprocesser, som kan arbejde sammen med vores kunders ERP system.

Stackss

SmallBizz er et online regnskabsprogram til mindre virksomheder. Det er tilpasset den enkelte medarbejders funktion, så medarbejderen kan udføre sine arbejdsopgaver hurtigere og mere effektivt.

> Læs mere om løsningen

Dynamic Network er et netværk af professionelle Microsoft Dynamics partnere, der tilbyder rådgivning, support, udvikling og IT-løsninger inden for Microsoft Dynamics ERP systemer.

> Læs mere

Bilagsscanning.dk

Bilagsscanning.dk er et effektiviseringsværktøj til digital bogføring. Løsningen hjælper revisorer og bogholdere med at blive mere effektive ved at digitalisere og automatisere processer inden for bogholderi. Kan integreres med NAV.

> Læs mere om løsningen

webCRM

webCRM leverer ét af de mest brugervenlige CRM-systemer til små og mellemstore virksomheder, som ønsker det fulde overblik over kunder, samtalehistorik, møder og salg. webCRM er danskejet og kåret som Børsen Gazelle 5 år i træk. Kan integreres med NAV.

> Læs mere om løsningen

Microbizz

Microbizz er en mobil og cloud-baseret softwareløsning, der kan håndtere bl.a. tidsregistrering, opgavestyring, vagtplanlægning og projekter. Løsningen er med til at give kunder mindre administration, øget produktivitet og større kvalitetssikring. Kan integreres med NAV.

> Læs mere

Lessor

LESSOR leverer effektive og fleksible IT-løsninger til håndtering af løn, tid, HR og vagtplan. Deres løsninger bruges af mere end 46.500 danske og udenlandske virksomheder – både små, mellemstore og store virksomheder. Kan integreres med C5 og NAV.

> Læs mere

Future Link

FutureLink er en danskejet virksomhed med mere end 20 års erfaring med softwareløsning til batchflow og elektronisk fakturahåndtering. Løsningen giver et smidigt og effektivt fakturaflow fra modtagelse til godkendelse til bogføring. Kan integreres med Dynamics ERP.

> Læs mere

Continia er et software hus, der udvikler softwareløsninger til Microsoft Dynamics NAV gennem partnere som ERPgruppen. Deres løsninger bidrager til at effektivisere og automatisere en lang række administrative opgaver.

> Læs mere

Office 365

Office 365 er Microsofts online softwareløsning, hvor du har adgang til hele Office-pakken online. Det gør det muligt at få adgang til alle Office produkterne uanset hvor du er. Office 365 kan integreres med Microsoft Dynamics C5 og NAV.

> Læs mere

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM er et effektivt kundestyringsværktøj fra Microsoft. CRM-løsningen gør det muligt at styre og administrere alle kunder, kundeaktiviteter og kundehistorik i et samlet system.

> Læs mere

Tasklet Factory

Tasketlet Factory er en løsning til mobil lagerscannering, som kan integreres med dit ERP-system (NAV og Dynamics 365 Business Central). Den gør det mulight for lagermedarbederne at arbejde både online og offline med løsningen.

> Læs mere

Danløn

Danløn er et brugervenligt lønsystem, der gør det nemt og billigt at lave lønsedler og administrere løn for medarbejdere. Danløn kan integreres med dit ERP-system (Stackss, baseret på Microsoft Dynamics).

> Læs mere