Et netværk af samarbejdspartnere

ERPgruppen er bygget på et stort netværk af samarbejdspartnere. Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere kan vi tilbyde stærke løsninger til en bedre og mere effektiv styring af virksomheders forretning og arbejdsprocesser, som kan arbejde sammen med vores kunders ERP system.

webCRM

webCRM leverer ét af de mest brugervenlige CRM-systemer til små og mellemstore virksomheder, som ønsker det fulde overblik over kunder, samtalehistorik, møder og salg. webCRM er danskejet og kåret som Børsen Gazelle 5 år i træk. Kan integreres med NAV.

> Læs mere om løsningen

Lessor

LESSOR leverer effektive og fleksible IT-løsninger til håndtering af løn, tid, HR og vagtplan. Deres løsninger bruges af mere end 46.500 danske og udenlandske virksomheder – både små, mellemstore og store virksomheder. Kan integreres med C5 og NAV.

> Læs mere

Continia er et software hus, der udvikler softwareløsninger til Microsoft Dynamics NAV gennem partnere som ERPgruppen. Deres løsninger bidrager til at effektivisere og automatisere en lang række administrative opgaver.

> Læs mere

Office 365

Office 365 er Microsofts online softwareløsning, hvor du har adgang til hele Office-pakken online. Det gør det muligt at få adgang til alle Office produkterne uanset hvor du er. Office 365 kan integreres med Microsoft Dynamics C5 og NAV.

> Læs mere

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM er et effektivt kundestyringsværktøj fra Microsoft. CRM-løsningen gør det muligt at styre og administrere alle kunder, kundeaktiviteter og kundehistorik i et samlet system.

> Læs mere

Tasklet Factory

Tasketlet Factory er en løsning til mobil lagerscannering, som kan integreres med dit ERP-system (NAV og Dynamics 365 Business Central). Den gør det mulight for lagermedarbederne at arbejde både online og offline med løsningen.

> Læs mere

Danløn

Danløn er et brugervenligt lønsystem, der gør det nemt og billigt at lave lønsedler og administrere løn for medarbejdere. Danløn kan integreres med dit ERP-system (Stackss, baseret på Microsoft Dynamics).

> Læs mere

Danløn

IT Basen er lokaliseret i Åbyhøj ved Aarhus. De har stærke kompetencer inden for rådgivning, salg, udvikling og undervisning af C5, NAV og Dynamics 365 BC. Claus Eriksen stiftede i 1985 (som den ene af to partnere) Image Data ApS. Det var i den tid, hvor de første PC’ere begyndte at ramme det danske marked, og hvor de første ERP-systemer så småt begyndte at blive udviklet. Det blev til 21 år med Image Data ApS, inden Claus 1. november 2006 stiftede IT Basen ApS.

Danløn

CAZT er lokaliseret i Slagelse og Horsens og har stærke kompetencer indenfor C5, NAV og Dynamics 365, CAZT fokusområde er løsninger til Entreprenør branche med løsningen EasyWork. Løsningen levere et samlet overblik over sager og økonomi i BC, samt dækningsgrader på flere niveauer.

> Læs mere