Mette Vestergaard Johannsen 2021-03-16T12:49:47+00:00
Mette Vestergaard Johannsen
Mette Vestergaard JohannsenProduktspecialist
Tlf. 78 79 41 66

Mette Vestergaard Johannsen

Hvad gør ERPgruppen til en god arbejdsplads for mig?

Det, som gør, at jeg synes min arbejdsdag er spændende, er dels varierende og motiverende arbejdsopgaver, og dels at jeg er med til at sætte dagsorden for mine egne opgaver.

ERPgruppen har en bred vifte af muligheder til Dynamics 365, hvilket gør, at der hele tiden sker nye ting, som jeg er med til at igangsætte og opretholde. Vi er hele tiden et skridt foran, hvilket gør, at vi er godt klædt på til at rådgive og supportere kunderne, så snart der er nye forandringer på vej for os og for kunderne.

Træning og undervisning er bare ét af de områder, jeg brænder for. Det er spændende at kunne hjælpe med at få klædt vores kunders medarbejdere ordentligt på, så de er bedre stillet til at arbejde i deres økonomisystem. Også i forhold til at hjælpe med at få tilrettelagt det helt rigtige skræddersyede kursusforløb i Dynamics 365, hvis der er behov for det.

Jeg holder rigtig meget af kundekontakt og motiveres af de menneskelige relationer, hvilket jeg ser kan videreudvikles i min stilling.

Socialt føler jeg mig rigtig godt tilpas i hele ERPgruppen-familien, hvor alle har en fælles interesse i hinanden og ikke kun sig selv – det styrker mig og mine kollegaer.

Mine arbejdsområder

Jeg arbejder med træning, kurser og salg.

  • Står for administration af træning og undervisning i Dynamics 365

  • Yder kundesupport til NAV og Dynamics 365

  • Laver opsøgende salg og er med til at planlægge nye tiltag

  • Underviser

  • Har fokus på at sikre tilfredse kunder