Freddy Beck
Freddy BeckAdm. direktør
Tlf. 78 79 41 50
fb@erpgruppen.dk

Freddy Beck

Mine ambitioner med ERPgruppen

Som administrerende direktør i ERPgruppen går jeg op i, at ERPgruppen konstant er de bedste til at skabe værdi for vores kunder. Gennem indsigt, nærvær og rådgivning medvirker ERPgruppen til en sund udvikling for kunderne gennem gode og fremtidssikrede forretningsløsninger, der automatisk holdes opdateret.

Derfor har vi hos ERPgruppen en cloud-first strategi, der flugter med Microsofts – Det er fremtidens retning.

Det er afgørende, at vi konstant er kritiske – Kan vi optimere kundens investeringer, ved at effektivisere eller anvende godkendte apps? Vi skal levere, igangsætte, og supportere forretningsløsninger, der skaber mest værdi for vores samarbejdspartnere og deres kunder.

Desuden er kundens medarbejdere afgørende for succes – Derfor skal de inddrages og uddannes. Det kan ske hos kunden, online, via selvtræning i vores Vidensportal, eller en kombination.

For mig er det utrolig vigtigt, at alle ERPgruppens medarbejdere er topmotiverede og glade for at gå på arbejde. Det er den gejst og motivation der smitter af på kunderne. Medarbejderne er uden tvivl ERPgruppens største aktiv.

Uden motiverede og glade medarbejdere er det ikke muligt at nå ERPgruppens mål om at have glade og tilfredse kunder. Og det har vi.

Mine arbejdsområder

Jeg er med til at sikre god og sund forretningsudvikling i ERPgruppen.

  • Sikre at ERPgruppen konstant er en dynamisk arbejdsplads

  • Skabe nye og tætte kunderelationer

  • Fokusere på vækst og at ERPgruppen er på forkant i et spændende marked

  • Opsøge nye netværks- og samarbejdspartnere