Claus Zeeberg 2018-06-04T11:52:13+00:00
Claus Zeeberg
Claus ZeebergAfdelingsdirektør, ERPgruppen Horsens
Tlf. 78 79 41 71

Claus Zeeberg

Mine ambitioner med ERPgruppen Horsens

ERPgruppen Horsens er en del af ERPgruppen A/S, hvor vores motto er ”sammen står vi stærkere”. Det betyder, at du som kunde og samarbejdspartner altid får de rigtige kompetencer, således at du opnår udbytte og værdi af din Dynamics løsning.

For mig er det vigtigt, at vores kunder forstår den værdi, vi skaber for dem. Vi er Microsoft Dynamics ERP partner, hvilket gør os i stand til at tilbyde kunderne det nyeste inden for ERP systemer og Microsoft verdenen.

”Cloud”, ”Extension” og Dynamics 365 er fremtiden. Alle vores medarbejdere vil deraf udfordre vores kunder til blandt andet at tænke i nye vaner og arbejdsrutiner. Med de nyeste systemer fra Microsoft kan du som kunde optimere din forretning og dermed blive mere konkurrencedygtig.

Samtidigt er det vigtigt for mig, at alle medarbejdere er motiverede og altid fremstår ærlige. Vi arbejder efter ”glade kunder” og deraf ligger vi mange ressourcer i arbejdsmiljø og uddannelse.

Gør vi ikke en forskel og skaber værdi, så er du som kunde/samarbejdspartner mere end velkommen til at ringe eller skrive en mail, da vi kun samler på tilfredse kunder/samarbejdspartnere.

En del af ERPgruppen A/S

Vi har rigtig mange kompetencer i ERPgruppen A/S, hvorfor vi kan løfte mange forskellige opgaver. Vores afdelinger rundt om i landet består af forskellige kompetencecentre, hvilket gør os i stand til næsten altid at finde en ”specialist”.

Vi arbejder alle efter Enneagrammet, hvorfor vi forstår at udbytte hinandens kompetence til gavn for kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Mine arbejdsområder

I ERPgruppen Horsens tager jeg mig af alt det kommercielle/administrative og den daglige ledelse. Forretningsudvikling og medarbejdertrivsel står højt på arbejdsseddel. Samtidig brænder jeg for at motivere mine medarbejdere til at gøre en forskel.

Øvrige arbejdsopgaver jeg sætter højt kan blandt andet nævnes:

  • Tværfagligt samarbejde mellem vores selskaber

  • Salgsfremmende aktiviteter og netværk

  • Medarbejderudvikling – såvel fagligt som personligt

  • Nye løsningsmuligheder / Produktudvikling

  • Nye markedet og samarbejdsmuligheder