Claus Eriksen 2019-09-11T08:22:45+00:00
Claus Eriksen
Claus EriksenDirektør, ERPgruppen Aarhus

Claus Eriksen

Mine ambitioner med ERPgruppen Aarhus

I en mindre virksomhed er det vigtigt at kunne bære flere kasketter, således at kunderne altid oplever en nærværende og professionel indsats, når de kontakter os. Det er vigtigt, at kunderne oplever mig mere som rådgiver og udvikler, end som direktør. Dette skaber en god og næsten venskabs lignende kontakt, som er en fantastisk grobund for godt og solidt samarbejde.

Internt er det vigtigt for mig med en god og sund trivsel. Alle medarbejdere hos os skal gennem trivsel og arbejdsglæde, føle sig som en del af et velfungerende team.

Efter at ERPgruppen Aarhus (tidligere IT Basen ApS) er blevet en del af ERPgruppen organisationen, har jeg fokus på at ”udnytte” denne udvidelse af specialist/ekspert viden, således at det samlede produktudbud fra os, kan blive endnu mere spændende.

Mine ambitioner med ERPgruppen

Mine ambitioner for samarbejdet med ERPgruppen er at fremstå stærkere og mere professionel i behandlingen af vores kunder, og gennem samarbejde at øge mængden af specialviden og kompetencer.

Jeg ser store fordele i at indgå i et visionært ledersamarbejde med det formål at styrke de enkelte virksomheder i ERPgruppen.

Derudover er min interesse med samarbejdet at tilbyde medarbejderne en større social og kollegial base.

Mine arbejdsområder hos IT Basen/ERPgruppen

Jeg er ansvarlig for den daglige ledelse i ERPgruppen Aarhus (tidl. IT Basen) og er medansvarlig for forretningsudviklingen i hele ERPgruppen A/S.

  • Salg og rådgivning
  • Behovsanalyser og projektbeskrivelser
  • Udvikling
  • Undervisning