Claus Eriksen 2017-06-12T16:47:29+00:00
Claus Eriksen
Claus EriksenDirektør, IT Basen

Claus Eriksen

Jeg er direktør hos IT Basen ApS, som er del af ERPgruppen.

 

Mine ambitioner med IT Basen/ERPgruppen

I en mindre virksomhed som IT Basen ApS, er det vigtigt at kunne bære flere kasketter, således at kunderne altid oplevere en nærværende og proffessionel indsats, når de kontakter os. Det er vigtigt at kunderne oplever mig mere som rådgiver og udvikler, end som direktør. Dette skaber en god og næsten venskabs lignende kontakt, som er en fantastisk grobund for godt og solidt samarbejde.

Internt er det vigtigt for mig med en god og sund trivsel. Alle medarbejdere hos IT Basen ApS skal gennem trivsel og arbejdsglæde, føle sig som en del af et velfungerende team.

Efter at IT Basen ApS er blevet en del af ERPgruppen, har jeg fokus på at ”udnytte” denne udvidelse af specialist/ekspert viden, således at det samlede produktudbud fra IT Basen ApS, kan blive endnu mere spændende.

Mine ambitioner med ERPgruppen

Mine ambitioner for samarbejdet med ERPgruppen er at fremstå stærkere og mere professionel i behandlingen af vores kunder, og gennem samarbejde at øge mængden af specialviden og kompetencer.

Jeg ser store fordele i at indgå i et visionært ledersamarbejde med det formål at styrke de enkelte virksomheder i ERPgruppen.

Derudover er min interesse med samarbejdet at tilbyde medarbejderne en større social og kollegial base.

Mine arbejdsområder hos IT Basen/ERPgruppen

Jeg er ansvarlig for den daglige ledelse i IT Basen/ERPgruppen og er medansvarlig for forretningsudviklingen i hele ERPgruppen A/S.

  • Salg og rådgivning
  • Behovsanalyser og projektbeskrivelser
  • Udvikling
  • Undervisning