Cykeltur til Alpe D’Huez med netværksgruppe 2017

Nye netværksrelationer, udfordrende cykeltur i alperne, fantastiske udsigter, et enkelt glas rødvin – og Team VéloConcept. Er dét ikke opskriften på en rigtig god netværkstur?

Kom med på en uforglemmelig netværks- og cykeltur i de franske alper, hvor vi igen i år nedlægger Alpe D’Huez.

Denne gang har vi endda allieret os med ikke mindre end Riis/Seier og Team VéloConcept, som sender deres ultimativ bedste mekaniker med os til Frankrig. Det sker:

Onsdag d. 14. juni til søndag d. 18. juni 2017

Der arrangeres fælles træningsture inden.

Sport & Profil Kolding og ERPgruppen arrangerer netværksturen, som bliver en god kombination af cykling og netværk. Du får rig mulighed for at udvide dit netværk, samtidigt med at du kan prøve kræfter med både de helt store og mindre højder i alperne.

View Alpe D
Christophe Desimpeleare Christophe Desimpeleare

Riis/Seier og Team VéloConcept

I år har vi været så heldige at få tilknyttet professionelle kræfter fra Riis/Seier og Team VéloConcept.

Team VéloConcepts belgiske mekaniker Christophe Desimpeleare (tidl. chefmekaniker hos Tinkoff Saxo gennem 19 år) cykler med os i to dage i Frankrig.

Christophe er en fantastisk person at få med på holdet. Han kender området særdeles godt og kan guide os godt gennem nogle af de klassiske stigninger omkring Alphe D’Huez.

Han træner bl.a. med hans gode ven Ivan Basso og kender alle røverhistorierne fra det professionelle felt (og han elsker at fortælle dem).

Dét får du ud af denne netværkstur

  • Du får skabt et stærkt netværk, du også kan bruge bagefter
  • Du får udfordret dig selv og din viljestyrke
  • Du får kombineret cykling med godt netværk
  • Du får cyklet med ekspert fra Team VéloConcept
  • Du får en unik oplevelse, du sent vil glemme
View Alpe D
View Alpe D

Hvem henvender cykelturen sig til?

Cykelturen henvender sig til alle, der har lyst til at kombinere cykling med netværk.

Du behøver derfor ikke at være professionel cykelrytter for at komme med, men du skal have lysten og viljen til at give det en skalle.

Vi har et maks. på 25 deltagere, som går efter først-til-mølle princippet.

Pris og tilmelding

Prisen er kr. 3.000 ex. moms pr. deltager. Hertil er inkluderet hotelovernatning, morgenmad og aftensmad på hotellet, samt at få transporteret din cykel til Frankrig.

Vi kører sammen i biler derned.

Betaling sker ved tilmelding, hvor du vil få tilsendt faktura. Pengene kan ikke refunderes efterfølgende.

Tilmeld dig ved at udfylde kontaktformularen på denne side. Tilmeldingsfrist er onsdag d. 12. april 2017.

View Alpe D
Team VéloConcept

Fælles træningsture inden Frankrig

Der vil blive afholdt fælles træningsture på ca. 2-3 timer, hvor første træningsdag bliver i medio april. Det endelige program for de fælles træningsture bliver sendt ud senere.

Én af træningsturene bliver fra Team VéloConcepts hjemmebane i Vejle. Inden vi cykler, får vi morgenbrød og en spændende rundvisning i Team VéloConcepts lokaler, hvor vi rigtigt får lov til at komme bag scenen.

Der vil desuden blive afholdt netværksdage i løbet af foråret, hvor der er mulighed for at præsentere dit firma for resten af holdet.

Alt det praktiske

Vi arrangerer fælleskørsel i bil fra Værkstedsvej 4 i Kolding d. 14. juni.

Dagen før skal du aflevere din cykel, cykelgrej herunder slanger, hjelm mm. hos os, så sørger vi for forsvarlig nedpakning af dit udstyr og at din cykel kommer sikkert til Frankrig.

Desuden sørger vi for cykelværktøj/pumper, produkter til vedligeholdelse af cykel, energidrik/gel og lægetaske.

Vi er tilbage i Danmark søndag d. 18. juni 2016.

Cykeltur Frankrig
Ruten op ad Alpe D

Lidt om bjergene

Alpe d’Huez er nok det mest legendariske af alle bjerge, der forceres i Tour de France. Selvom det hverken er det højeste eller stejleste bjerg i Tour’en, er det den mest prestigefyldte sejr en cykelrytter kan få på et bjerg. Den er indlagt i tour’en næsten hvert år, fra 1976 til 2006 22 gange.

Stigningen op til Alpe d’Huez er 14,4 km lang med en gennemsnitlig stigningsprocent på 8,1% og 1.071 højde meter. Den er især kendt for sine karakteristiske 21 hårnålesving, hvor man kan se fra den ene terrasse til den anden.

Desuden vil vi stifte bekendtskab med Col de la Croix de Fer/ Col du Glandon, der med sine 4,7% gennemsnitsstigning på den 27,5 km. lange opkørsel nok også vil give lidt sved på panden – fik vi nævnt, at denne tur har 1.292 højdemeter?

Sidst, men ikke mindst – Col du Galibier med en højde på 2.645 m, en 6% stigningsprocent og ikke mindre end 2.062 højdemeter.

Alt i alt masser af muligheder for at få testet cykelformen.

Har du spørgsmål?

Sport & Profil Kolding og ERPgruppen arrangerer denne netværkstur i tæt samarbejde med Riis Seier og Team VéloConcept.

Har du spørgsmål til turen, så kontakt Martin Knudsen fra Sport & Profil Kolding på martin@sportogprofil.dk eller tlf. 53 64 53 88.