Profil 2019-12-04T12:16:50+00:00
ERPgruppen medarbejdere

Hvem er ERPgruppen?

ERPgruppen er en stærk samarbejdspartner inden for Microsoft Dynamics ERP med afdelinger i Kolding, Horsens, Aarhus, Padborg og Slagelse.

Udover at levere professionel rådgivning, IT-løsninger og support til små og mellemstore virksomheder, har ERPgruppen stort fokus på at tilbyde træning og uddannelse til brugere af Microsoft Dynamics. Som kunde er du sikret god træning både før, under og efter en ny IT-løsning er implementeret i virksomheden.

ERPgruppens kernekompetencer:

  • Rådgivning, udvikling og IT-løsninger til Microsoft Dynamics (C5, NAV/Navision, Stackss og Dynamics 365).
  • Migrering og integrering til Dynamics 365 Business Central
  • Træning og uddannelse af brugere i Microsoft Dynamics
  • Support fra dedikeret supportteam (helt frem til kl. 22.00)

ERPgruppen er et sammensluttet IT- og konsulenthus af flere ERP-huse i Danmark med mere end 15 års erfaring i branchen. Sammen skaber vi en større, stærkere og bredere kompetenceplatform inden for Microsoft Dynamics ERP systemer og supplerende IT-løsninger.

Vores store sammenslutning og brede netværk gør, at vi altid kan stille op med det stærkeste hold til vores kunder. Og på den måde stå endnu stærkere i forhold til at kunne opfylde vores kunders behov for at få en nemmere og mere ressourcebesparende forretnings- og økonomistyring i deres virksomhed.

Navnet ERPgruppen understreger den sammenslutning og det forretningsområde, vi er specialister i at hjælpe vores kunder inden for. ERP står for Enterprise Resource Planning, som i daglig tale betyder forretningssystem eller økonomisystem.

Freddy Beck, stifter og adm. direktør ERPgruppen

Vision

Vores vision: 

”Vi vil være de bedste til at skabe værdi for vores kunder.

Det opnår vi ved at have fokus på vores tre kerneaktiver:

  • Medarbejdere – Vi skal være en unik arbejdsplads med motiverede og engagerede medarbejdere. Der skal være stort fokus på at give plads til både den menneskelige og faglige udvikling af hver medarbejder.
  • Kunder – Vi skal have indsigt i kunden og være nærværende via en tæt relation, hvor vi lytter og forstår kundens behov. Vi er kundens rådgiver, der tør stille sig kritisk for at opnå størst mulig værdi for kunden.
  • Samarbejdspartnere – Vi skal bruge vores store netværk til at kunne tilbyde stærke og kompetente ressourcer. Vi skal altid kunne tilbyde kunden det stærkeste hold til at levere den mest værdiskabende løsning.

Mission og værdier

Vores mission:

“Vores vigtigste formål er at inspirere og være tilgængelig.”

Vores værdier

  • Motivation – Vi skal have motiverede og engagerede medarbejdere, der brænder for, at vi gør en forskel for vores kunder.
  • Glade kunder – Vi skal sikre, at vores kunder er tilfredse, føler sig i gode og trygge hænder hos os og ser værdien af samarbejdet med os.
  • Kvalitet – Vi skal levere kvalitet i alt, hvad vi laver, så kunderne har tillid til at lade os hjælpe med deres økonomi- og forretningsstyring.

ERPgruppen logo

ERPgruppen organisationen

Med vores samlede medarbejderflok sikrer ERPgruppen dig som kunde en stærk og bred kompetenceplatform, så du kun behøver at søge hjælp ét sted.

Hovedkontoret er placeret i Kolding, og vores øvrige afdelinger ligger i Aarhus, Horsens, Padborg og Slagelse. Vi er dermed repræsenteret godt rundt i Danmark, så vi kan være lokalt tæt på dig.

ERPgruppen er en del af netværket QBS og det tidligere Dynamic Network. Samlet set har vi dermed et stort netværk at trække på, både inden for og uden for ERPgruppen.

ERPgruppen organisationen

ERPsupporten.dk er ERPgruppens fælles supportafdeling. Det er en online supportportal, der tilbyder selvhjælpsværktøjer og personlig support til C5 og NAV. Læs mere her

ERPgruppen Kolding (tidligere Datasign.dk). De har stærke og brede kompetencer inden for C5, NAV, Navision, XAL og Dynamics 365, og udvikler selv IT-løsninger til disse ERP-systemer. Læs mere her

ERPgruppen Slagelse (tidligere ITBC ERPgruppen Øst) tilbyder stærke kompetencer og professionelle løsninger inden for C5, NAV, Dynamics 365, hosting, webshops, servere og telefonsystemer. Læs mere her

ERPgruppen Aarhus (tidligere IT Basen) er lokaliseret i Åbyhøj ved Aarhus. De har stærke kompetencer inden for rådgivning, salg, udvikling og undervisning af C5, NAV og nu også Dynamics 365. Læs mere her

ERPgruppen Horsens er et NAV/Dynamics 365-hus med kernekompetencer inden for Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365. Læs mere her