ERPgruppen medarbejdere

Hvem er ERPgruppen?

ERPgruppen er et IT- og konsulenthus, der leverer support, rådgivning, IT-løsninger og kurser inden for Microsoft Dynamics (økonomisystem og CRM) og Microsoft Power Platform. Vi har mere end 15 års erfaring i branchen med at levere professionelle forretningsløsninger til små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Hos ERPgruppen prioriterer vi meget højt at kunne tilbyde træning og uddannelse til brugerne af vores IT-programmer. Som kunde er du sikret god træning både før, under og efter en ny IT-løsning er implementeret i virksomheden.

ERPgruppens kernekompetencer:

Solidt netværk af stærke samarbejdspartnere

ERPgruppen har et stort og solidt netværk af stærke samarbejdspartnere. Vores brede og stærke netværk gør, at vi altid kan stille op med det stærkeste hold til vores kunder. På den måde står vi endnu stærkere i forhold til at kunne opfylde vores kunders behov for at få en nemmere og mere ressourcebesparende forretnings- og økonomistyring i deres virksomhed.

Freddy Beck, stifter og adm. direktør ERPgruppen

Vision

Vores vision: 

”Vi vil være de bedste til at skabe værdi for vores kunder.

Det opnår vi ved at have fokus på vores tre kerneaktiver:

  • Medarbejdere – Vi skal være en unik arbejdsplads med motiverede og engagerede medarbejdere. Der skal være stort fokus på at give plads til både den menneskelige og faglige udvikling af hver medarbejder.
  • Kunder – Vi skal have indsigt i kunden og være nærværende via en tæt relation, hvor vi lytter og forstår kundens behov. Vi er kundens rådgiver, der tør stille sig kritisk for at opnå størst mulig værdi for kunden.
  • Samarbejdspartnere – Vi skal bruge vores store netværk til at kunne tilbyde stærke og kompetente ressourcer. Vi skal altid kunne tilbyde kunden det stærkeste hold til at levere den mest værdiskabende løsning.

Mission og værdier

Vores mission:

“Vores vigtigste formål er at inspirere og være tilgængelig.”

Vores værdier

  • Motivation – Vi skal have motiverede og engagerede medarbejdere, der brænder for, at vi gør en forskel for vores kunder.
  • Glade kunder – Vi skal sikre, at vores kunder er tilfredse, føler sig i gode og trygge hænder hos os og ser værdien af samarbejdet med os.
  • Kvalitet – Vi skal levere kvalitet i alt, hvad vi laver, så kunderne har tillid til at lade os hjælpe med deres økonomi- og forretningsstyring.

ERPgruppen logo