Send nyhedsbreve til dine kunder

Vil du gerne sende nyhedsbreve ud til dine kunder, så du kan holde dem opdateret med relevante nyheder, nye produkter, spændende tilbud og gode konkurrencer? Men mangler du et simpelt og brugervenligt nyhedsbrevssystem til at lave dem i?

Få et effektivt nyhedsbrevssystem hvor du nemt kan sende flotte nyhedsbreve ud samt få god indsigt i dine kunders behov og interesseområder.

Fordele med effektivt nyhedsbrevssystem:

  • Få et brugervenligt og enkelt nyhedsbrevssystem på dansk
  • Opret og udsend nemt flotte nyhedsbreve
  • Få større indblik i dine kunders behov og interesser
  • Gør salgsarbejdet mere målrettet og effektivt
  • Administrer dine nyhedsbrevmodtagere i dit økonomisystem
  • Integrer dit nyhedsbrevsystem med dit økonomisystem
  • Online adgang til nyhedsbrevssystemet

Brugervenligt nyhedsbrevsystem

Du kan nemt og enkelt oprette et nyhedsbrev ved hjælp af den brugervenlige drag and drop funktion. Her kan du hurtigt tilføje og fjerne elementer i dit nyhedsbrev, så du tilpasser indholdet med tekst, billeder og videoer.

Den sideløbende visuelle visning af nyhedsbrevet gør det desuden nemt for dig hurtigt at se, hvordan nyhedsbrevet ser ud.

Få større indsigt i dine kunder

Der sendes generelt mange nyhedsbreve ud og derfor er det ekstra vigtigt, at dine nyhedsbreve og budskaber bliver så relevante som muligt for dine modtagere. Ved at få større indsigt i hvem dine kunder er, hvad deres behov er og hvad de interesseret sig for, kan du målrette dine budskaber bedre, så dine modtagere har lyst til at læse dine nyhedsbreve.

Den indsigt kan du få via nyhedsbrevssystemet, hvor du kan se, hvem der har læst nyhedsbrevet, hvilke nyheder de har klikket på og hvilken enhed de har brugt til at læse nyhedsbrevet på. Al den viden kan du bruge proaktivt, så du kan lytte til, hvad dine modtageres behov er og dermed tilpasse budskaberne bedre til dem.

Ligeledes kan du bruge denne kundeindsigt til at målrette og effektivisere salgsarbejdet. Med nyhedsbreve kan du nå ud til flere potentielle kunder på én gang og efterfølgende følge op på relevante leads. Det gør dit salgsarbejdere hurtigere og mere effektivt samtidigt med at dine kunder får kendskab til dine produkter og ydelser.