Nem ejendomsadministration i NAV 2018-09-18T13:58:34+00:00

Project Description

Nem ejendomsadministration i Microsoft Dynamics NAV med NAV Ejendom

NAV Ejendom er et ejendomsadministrationsprogram til Microsoft Dynamics NAV, hvor du nemt kan håndtere din ejendomsadministration direkte i dit økonomistyringssystem. Du får et brugervenligt, fleksibelt og overskueligt system, som giver dig en lettere, hurtigere og mere fejlfri ejendomsadministration.

Dine fordele med NAV Ejendom:

  • Få et brugervenligt system med overblik over dine lejemål og lejere
  • Spar tid og ressourcer på daglige og periodiske opgaver
  • Opret og send nemt lejekontrakter og øvrige dokumenter
  • Undgå at bruge Excel og reducer fejl og dobbeltarbejde
  • Håndter dine lejemål direkte i dit økonomisystem fra Microsoft Dynamics NAV
Læs mere om NAV Ejendom

 

 

Attraktiv for små og mellemstore virksomheder

NAV Ejendom er en attraktiv ejendomsløsning til dig, der administrerer ejendomme og lejemål, og som mangler et brugervenligt og fleksibelt system til det. Uanset om du er en lille eller stor virksomhed, der har få eller mange lejemål, så vil du opleve en nemmere og hurtigere ejendomsadministration.

Spar tid og ressourcer

Du vil uden tvivl opnå væsentlige tids- og ressourcemæssige besparelser, da du har mulighed for at automatisere mange af administrationsopgaverne.

Du kan blandt andet automatisere opkrævning af husleje, så du sikrer at få penge til tiden. Du kan også automatisere håndtering af dokumenter til ejendomsadministration, hvor du hurtigt og nemt kan oprette og udskrive lejekontrakter, påkravsbreve, breve til varsling af huslejestigning, til- og fraflytningsfakturaer med flere. Desuden kan du håndtere regulering af trappeleje samt øvrige opkrævninger og indbetalinger i systemet.

Du opnår en nemmere arbejdsgang, hvor du kan undgå Excel til ejendomsadministration. Du begrænser derfor det manuelle indtastningsarbejde og dermed fejlindtastninger og dobbeltarbejde.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 78 79 40 40 eller mail@erpgruppen.dk.

Du kan også læse mere ved at klikke på linket herunder.

> Læs mere om NAV Ejendom