Skift dit C5 regnskabsprogram ud med ny Microsoft Dynamics løsning – og flyt trygt dine data med

Ønsker du at skifte fra dit nuværende Microsoft Dynamics C5 regnskabsprogram til en ny fremtidssikret løsning fra Microsoft, og vil du gerne have dine data flyttet med, så du hurtigt kommer i gang med at arbejde i den nye løsning?

Vi kan hjælpe dig med skiftet, og samtidigt sikre dig en tryg og sikker flytning af dine data, så du hurtigt kan komme nemt og godt i gang med din nye løsning.

Skift trygt fra Microsoft Dynamics C5 til ny Microsoft Dynamics løsning - og få dine data flyttet med

Dine fordele med ERPkonverteringspakken

 • Du kommer hurtigt i gang med din nye løsning, da grundopsætningen er sat op
 • Du har dine kendte data med i din nye løsning
 • Du vælger selv, hvilke data du vil have flyttet med
 • Du undgår selv at bruge tid og ressourcer på at indtaste data på ny
 • Du undgår fejlindtastninger ved manuelt arbejde

“Generelt har det været et rigtig godt samarbejde og en smertefri proces (red. at skifte fra C5 til NAV). ERPgruppen har været kompetente i forhold til at afdække vores behov, klare overflytningen og sørge for implementeringen. Medarbejderworkshoppen fungerede også rigtig fint, og de håndterede det hele professionelt.”

Anne-Sofie Børresen, systemansvarlig, SOS Børnebyerne

“Vi skiftede vores gamle C5 ud med et nyere og mere moderne økonomiprogram Microsoft Dynamics NAV. Vores C5 var efterhånden begyndt at blive rigtig dyr for os på grund af den tunge database og pladsmangel. (…) Vi er super tilfredse med vores NAV løsning.”

Paw Holst, IT ansvarlig, Gamma Team A/S

“Vi valgte at skifte fra Microsoft Dynamics C5 til Microsoft Dynamics NAV på grund af udløbsdatoen på C5. Vi havde nogle specialtilretninger i C5, som NAV kunne klare, og endda bedre end C5. Derfor var det en god løsning for os at skifte til. Jeg har ikke oplevet de store vanskeligheder ved skiftet til NAV.”

Søren-Erik Manegold Svendsen, adm. direktør, PEM Consult

Få dine data flyttet trygt og sikkert

Vi sørger for at flytte dine data fra dit nuværende regnskabsprogram over i din nye Microsoft løsning, så du trygt kan arbejde videre med de data, du allerede kender.

Vi sikrer, at dit nye system er sat op og at grundopsætningen er på plads, så du er klar til at bogføre og sende din første faktura med det samme. Du slipper for det manuelle tastearbejde, der både kræver tid og ressourcer. Og så undgår du samtidigt at blive ramt af tastefejlene, der typisk sker ved manuel indtastning.

Hvilke af dine C5 data ønsker du at flytte med over i din nye Microsoft Dynamics løsning?

Vælg pakke - ERPkonverteringspakke

Brug for hjælp?

Har du brug for rådgivning til hvilken konverteringspakke, der er relevant for dig, så kan vi guide dig. Kontakt os på tlf. 78 79 40 40 eller mail@erpgruppen.dk.

Bestil her

Ønsker du at bestille, kan du udfylde formularen nedenfor.

  *Firma

  *Adresse

  *Postnummer

  *By

  Dit telefonnummer

  *Dit navn

  *Din e-mail

  *Vælg af ERPkonverteringspakke

  Din besked

  Jeg accepterer Standardbetingelserne fra ERPgruppen A/S*