ERPkonverteringspakke 2018-08-01T13:40:22+00:00

Project Description

Skift dit Microsoft C5 regnskabsprogram ud med NAV eller Stackss – og flyt trygt dine data med

Ønsker du at skifte fra dit nuværende Microsoft Dynamics C5 regnskabsprogram til en ny fremtidssikret løsning fra Microsoft, og vil du gerne have dine data flyttet med, så du hurtigt kommer i gang med at arbejde i den nye løsning?

Vi kan hjælpe dig med skiftet, og samtidigt sikre dig en tryg og sikker flytning af dine data, så du hurtigt kan komme nemt og godt i gang med din nye løsning.

Download produktblad her (pdf)

Skift trygt fra C5 til NAV eller Stackss - og få dine data flyttet med

 

Dine fordele med ERPkonverteringspakken

  • Du kommer hurtigt i gang med din nye løsning, da grundopsætningen er sat op
  • Du har dine kendte data med i din nye løsning
  • Du vælger selv, hvilke data du vil have flyttet med
  • Du undgår selv at bruge tid og ressourcer på at indtaste data på ny
  • Du undgår fejlindtastninger ved manuelt arbejde

“Generelt har det været et rigtig godt samarbejde og en smertefri proces (red. at skifte fra C5 til NAV). ERPgruppen har været kompetente i forhold til at afdække vores behov, klare overflytningen og sørge for implementeringen. Medarbejderworkshoppen fungerede også rigtig fint, og de håndterede det hele professionelt.”

Anne-Sofie Børresen, systemansvarlig, SOS Børnebyerne

“Vi skiftede vores gamle C5 ud med et nyere og mere moderne økonomiprogram Microsoft Dynamics NAV. Vores C5 var efterhånden begyndt at blive rigtig dyr for os på grund af den tunge database og pladsmangel. (…) Vi er super tilfredse med vores NAV løsning.”

Paw Holst, IT ansvarlig, Gamma Team A/S

“Vi valgte at skifte fra Microsoft Dynamics C5 til Microsoft Dynamics NAV på grund af udløbsdatoen på C5. Vi havde nogle specialtilretninger i C5, som NAV kunne klare, og endda bedre end C5. Derfor var det en god løsning for os at skifte til. Jeg har ikke oplevet de store vanskeligheder ved skiftet til NAV.”

Søren-Erik Manegold Svendsen, adm. direktør, PEM Consult

Få dine data flyttet trygt og sikkert

Vi sørger for at flytte dine data fra dit nuværende regnskabsprogram over i din nye Microsoft løsning, så du trygt kan arbejde videre med de data, du allerede kender.

  • Skift fra C5 (op til version 2012) til NAV
  • Skift fra C5 (op til version 2012) til Stackss

Vi sikrer, at dit nye system er sat op og at grundopsætningen er på plads, så du er klar til at bogføre og sende din første faktura med det samme. Du slipper for det manuelle tastearbejde, der både kræver tid og ressourcer. Og så undgår du samtidigt at blive ramt af tastefejlene, der typisk sker ved manuel indtastning.

Hvilke af dine C5 data ønsker du at flytte med over i NAV eller Stackss?

Vælg pakke - ERPkonverteringspakke

Skal jeg skifte til NAV eller Stackss?

Med vores ERPkonverteringspakke kan vi hjælpe dig med at flytte dine data, uanset om du ønsker at skifte til Microsoft Dynamics NAV eller ønsker at skifte til Stackss.

  • Microsoft Dynamics NAV er primært henvendt til små og mellemstore virksomheder med min. tre brugere. Du kan varetage alle virksomhedens arbejdsprocesser i et samlet system – alt fra økonomi, bogføring, logistik, lager, ordrer, drift, produktion, kunder, medarbejdere og andre vigtige processer i virksomheden. Læs mere om fordele med NAV her.
  • Stacksser primært henvendt til mindre virksomheder med én bruger eller flere. Det er en standardiseret løsning, som er tilpasset efter den enkelte rolle i virksomheden (ejer, bogholder og sælger). Det betyder, at medarbejderen får en nemmere og mere effektiv arbejdsgang, da man kun får vist de informationer, der er relevante for lige præcis dén medarbejder. Den er i øvrigt baseret på samme tekniske platform som NAV, så man nemt kan opgradere. Læs mere om fordelene med Stackss her.

Hvilket økonomisystem du skal vælge, afhænger af hvad din virksomheds behov er. Det kan vi hjælpe dig med at afdække, så du sikrer, at du skifter til den rigtige løsning for din virksomhed.

Brug for hjælp?

Har du brug for rådgivning til hvilken konverteringspakke, der er relevant for dig, så kan vi guide dig. Kontakt os på tlf. 78 79 40 40 eller mail@erpgruppen.dk.

Bestil her

Ønsker du at bestille, kan du udfylde formularen nedenfor.

*Firma

*Adresse

*Postnummer

*By

Dit telefonnummer

*Dit navn

*Din e-mail

*Vælg af ERPkonverteringspakke

Din besked

Jeg accepterer Standardbetingelserne fra ERPgruppen A/S*