Pernille Dolleris Christensen
Pernille Dolleris ChristensenOnboarding specialist, Business Central
Tlf. 78 79 41 52
pdc@erpgruppen.dk

Pernille Dolleris Christensen

Hvad gør ERPgruppen til en god arbejdsplads til mig?

Hos ERPgruppen oplever jeg, at der er et super godt arbejdsmiljø. Jeg har dygtige og hjælpsomme kolleger, som med hver vores kompetencer gør, at vi hurtigt kan hjælpe vores kunder.

En arbejdsdag hos ERPgruppen er altid forskellig og uforudsigelig. Der er altid stort fokus på, at kunden er i centrum og at kunden skal hjælpes hurtigt videre, hvilket er en stor motivationsfaktor for mig.

Jeg kommer med en baggrund som regnskabschef og forretningsfører, og kender dermed de udfordringer, som vores kunder ofte står i. Og det mener jeg er en fordel, så vores kunder føler sig godt forstået. Jeg trives godt i rollen som underviser og rådgiver, og bliver selv fyldt positivt op, når jeg kan være med til at optimere og effektivisere arbejdsprocesserne hos kunderne.

Vi har en organisation, hvor der er kort vej til ledelsesteamet og en ”åbendør-politik”. Det er uanset, hvilke udfordringer man står med, og hvor der altid er tid, hvis man har brug for en snak.

Vi er desuden rigtig gode til at rose hinanden, uanset hvilken rolle vi udfylder i ERPgruppen. Generelt en rigtig positiv ånd.

Mine arbejdsområder

  • Undervisning og træning i Business Central

  • Yder support til kunderne i Business Central