Opkrævning af husleje i Ejendomsadministration Plus

Ejendomsadministration Plus sørger for en sikker og overskuelig opkrævning af husleje, som administreres i Microsoft Dynamics C5.

Dine fordele:

  • Opnå en sikker og nem opkrævning af husleje ved at automatisere faste opkrævninger
  • Benyt Betalingsservice til faste huslejeopkrævninger og sikr at du får pengene til tiden
  • Spar tid og ressourcer på håndtering af trappeleje
  • Få større overblik over manglende betaling fra lejere

 

Sikker og nem opkrævning af husleje

Med Ejendomsadministration Plus får du en væsentlig nemmere administration af faste huslejeopkrævninger. Du kan sikre, at de faste månedlige huslejeopkrævninger automatisk bliver opkrævet og betalt, så du får dine betalinger til tiden.

 

Automatisk opkrævning via Betalingsservice

Du kan tilmelde de faste huslejeopkrævninger til Betalingsservice, så du slipper for at bruge tid og ressourcer på at rykke dine lejere, hvis de ikke har fået betalt. Indbetalingerne kan du desuden nemt få registreret i C5, så du også hurtigt får overblik over, hvilke lejere du har fået betaling fra.

 

Håndter trappeleje i Ejendomsadministration Plus

Med Ejendomsadministration Plus kan du også administrere trappeleje. Du kan dermed nemt administrere og regulere huslejen, hvis der er en årlig huslejestigning. Systemet gør det muligt at automatisere trappelejen, så du undgår at skulle regulere huslejen manuelt på hvert lejemål.

Du har mulighed for at registrere beløbet for den årlige huslejestigning samt antallet af år, det skal strække sig over, dog maksimalt 10 år. Også her kan du spare mange timer ved at lade systemet automatisere denne arbejdsopgave inden for ejendomsadministration.

 

Større overblik over manglende betalinger

Ved at opkræve husleje gennem Ejendomsadministration Plus modulet får du et meget større overblik over indbetalingerne fra dine lejere.

Du kan hurtigt danne dig et overblik over, hvem af dine lejere der har betalt, og hvem der mangler at betale. Hvis dine lejere ikke betaler til tiden, kan du nemt oprette et påkravsbrev til lejerne, der henviser til den aktuelle manglende betaling. Det er blot ét af de dokumenter i Ejendomsadministration Plus, som du har adgang til.

Dermed bidrager Ejendomsadministration Plus til, at din administrationen med huslejeopkrævninger bliver væsentlig nemmere at håndtere og overskue. (Ord: 343)