Kunder 2018-11-29T08:20:37+00:00

Dét siger vores kunder om os

Nedenfor kan du se et udvalg af de mange kunder, vi har hjulpet. Du kan også læse kundecases fra:

> Se flere kundeudtalelser her

“I sidste ende betød det også noget for os, at vi blev en stor kunde hos en mindre leverandør i stedet for en lille kunde hos en stor spiller. Derfor valgte vi dem, og det har været et rigtig godt valg”. (Læs mere…)

Anne-Sofie Borresen SOS BørnebyerneAnne-Sofie Børresen, systemansvarlig, SOS Børnebyerne

“Har i det hele taget været glade for samarbejdet med ERPgruppen i forbindelse med konverteringen (fra C5 til NAV). Vi kan altid ringe og få løst tingene hurtigt, når vi har brug for det”. (Læs mere…)

Gamma TeamPaw Holst, IT ansvarlig, Gamma Team A/S

”ERPgruppen hjalp os med en noget kompleks NAV-opgave. Jeg har oplevet processen som et godt og konstruktivt samarbejde med ERPgruppen. Vi har været i trygge hænder og jeg har været vældig tilfreds med samarbejdet.”

Nissens A/SHelle Midtgaard, Global IT chef, Nissens A/S

”Vi har haft den samme IT-leverandør i 20 år, og har været vældig godt tilfreds med det samarbejde. Ellers ville jeg have skiftet til en anden. Det er altid nemt at få hjælp, og hvis det brænder på, så er der altid hurtig hjælp at få. Jeg er en glad og tilfreds kunde.”

Innotec DanmarkPaul Vendelbo Nielsen, direktør, Innotec Danmark A/S

“De (ERPgruppen) har taget udfordringerne meget seriøst og ikke negligeret det.  De har helt sikkert givet ekstra service, og det betyder, at vi i dag er rigtig godt tilfredse, både med det system vi har fået, som fungerer virkelig godt i vores hverdag, men bestemt også med deres arbejde.” (Læs mere…)

Ruben SvartStine Jahn, Bogholder, Ruben Svart
  • Alle
  • Handel
  • Service
 
Waoo
Schæffergården
Sixt
SOS Børnebyerne
Bakkafrost
EBK
FrelsensHær
G-funder
Garden Life
Pava
Blue Hors
Tinderbox
Schelenborg Gods
Gamma Tech
JJDK
Northside
Sodemann
Kaj Madsen
Nissens A/S
Innotec Danmark
Ruben Svart