Martin Petersen direktør DK Plant og Claus Zeeberg ERPgruppen

Dynamics 365 Business Central har effektiviseret arbejdsgangene for DK Plant ApS

DK Plant ApS og DK Økoplant ApS ved Otterup på Fyn producerer årligt 10,5 millioner salatagurker, 1,5 millioner økologiske agurker og 2 millioner skoleagurker til den danske detailhandel. Det er derfor en virksomhed med rigtigt mange administrative arbejdsgange, der skal holdes styr på.

Tidligere benyttede DK Plant Microsoft Dynamics C5 som det primære system, men nu har de skiftet til Dynamics 365 Business Central. Dette har givet et større overblik og effektiviseret en række arbejdsgange.

“Vi har i hvert fald fået et større overblik. Det største plus er, at vi kan få flere tillægsprogrammer ”apps”, der kan hjælpe os, efterhånden som virksomhederne udvikler sig.”

Behov for automatisering og overblik

“For os handlede det om at finde et system, der kunne automatisere nogle af de administrative arbejdsopgaver og gøre det lettere i hverdagen. Det var også meget vigtigt for os, at det var et system, der nemmere kunne give et overblik over vores selskaber og de forskellige kunder.”

“Vi startede med at undersøge mulighederne og troede først, at vi skulle have Navision, men efter et kundeseminar hos ERPgruppen, hvor Dynamics 365 blev præsenteret, endte vi med den løsning i stedet”, siger Martin Petersen, der, efter nytår har gennemført et generationsskifte med sin far Flemming Petersen, og nu selv ejer og driver DK Plant ApS.

DK Plant på Dynamics 365 Business Central

Problemfrit at komme i gang

Det blev også ERPgruppen, der fik opgaven at flytte DK Plant ApS over fra Dynamics C5 til Dynamics 365 Business Central. Den proces startede med en foranalyse dels af de nuværende og kommende arbejdsprocesser og dels af arbejdsflowet i virksomheden.

“Jeg synes, at ERPgruppen var gode til at sætte sig ind i virksomheden og vores dagligdag. Det gjorde det nemmere at få den rigtige løsning og konvertere over i det nye. Generelt synes jeg, at det har været problemfrit at komme i gang. Det er selvfølgelig en stor omvæltning at skifte ERP-system og det har taget os nogle måneder at finde os tilrette i det nye system, med de muligheder det nu giver. En del af tilbuddet indeholdt individuel oplæring, hvilket har gjort det nemmere, siger Martin Petersen.

Serviceplan med adgang til træningsmateriale

For at gøre implementeringen så enkel som mulig har DK Plant ApS købt ERPgruppens Serviceplan 365.

Det betyder, at virksomheden altid har adgang til online træningsmateriale, herunder webinarer, videoguides og brugervejledninger med hjælp til, hvordan de bedst kan arbejde i Dynamics 365.

Serviceplan 365 med træningsværktøjer til Business Central på Vidensportalen

“Det er stadigvæk forholdsvist nyt, så vi bruger en del tid på at lære systemet at kende. Service-hotlinen fungerer fint til standardproblemer, men vi har også brugt konsulenterne en del.”

“Generelt har vi et rigtigt fint samarbejde med ERPgruppen, som vi føler os meget trygge ved. De har heller ikke forsøgt at trække en masse ekstra ting ned over hovedet på os for at lave mersalg. Vi har i hvert fald fået et større overblik. Det største plus er, at vi kan få flere tillægsprogrammer ”apps”, der kan hjælpe os, efterhånden som virksomhederne udvikler sig”.

Vil du høre mere?

Overvejer du også at skifte din nuværende økonomiløsning ud med Microsoft Dynamics 365 Business Central, eller vil du blot høre mere om denne løsning?

Så kontakt ERPgruppen på tlf. 78 79 40 40 eller mail@erpgruppen.dk

DK Plant

Martin Petersen, adm. direktør hos DK Plant

Skiftede fra Microsoft Dynamics C5 til Microsoft Dynamics 365 Business Central

“Det var to rigtig gode kurser, jeg var på, i Dynamics 365 – både Introduktion og Finans.

Jeg lærte mange nye ting, som jeg ikke kendte til i programmet. Og så fik jeg samtidigt genopfrisket noget andet, jeg tidligere havde hørt om.

Næste skridt er at huske alt det, jeg har lært på kurserne. Men heldigvis har jeg adgang til Vidensportalen, så jeg kan få hjælp derfra.

Jeg er meget positiv efter kurserne, det var nogle gode og dygtige undervisere.”

DK PlantErik Jensen, Bogholder, DK Plant