Onboarding konsulent

Har du erfaring med bogholderi, revision eller driftsøkonomi?

– så har du mulighed for at blive vores nye specialist på Microsofts nyeste økonomisystem med ERPgruppens karriereprogram

ARBEJDSOPGAVER

Har du lyst til at hjælpe virksomheder med at få implementeret Microsoft Dynamics 365 Business Central som nyt økonomi- og forretningssystem hos dem, og samtidig uddanne dig som konsulent?

Vi søger en ny specialist, som vil være en del af den succes, vi oplever på Business Central. Du vil få din daglige gang i vores onboarding-team, hvor du på sigt vil få ansvaret for implementering af Business Central løsninger ude ved vores kunder.

Vi har et 2-årigt karriereprogram klar, hvor du gradvist vil kunne udvikle dig til at tage større opgaver og mere ansvar.

Dine arbejdsområder vil blandt andet være:

 • At medvirke til at implementere nye IT-løsninger hos kunderne
 • At indgå i onboarding-teamet, hvor du træner og underviser kunderne
 • At få masser af kontakt til vores kunder, hvor du hjælper dem med at bruge Business Central
 • At få en central rolle i at optimere og effektivisere kundernes arbejdsprocesser

BAGGRUND OG KVALIFIKATIONER

Du trives i et team, hvor du arbejder med de nyeste produkter, har en naturlig nysgerrighed for at tilegne dig ny viden, og befinder dig godt med forandringer.

Det kan være, du sidder som bogholder eller anden funktion inden for bogholderi, revision eller driftsøkonomi. Det kan også være, at du er superbruger på Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft Dynamics C5. Eller at du har haft en central rolle i at implementere ét af ovenstående programmer.

Vi forestiller os, at du har følgende kvalifikationer:

 • Du er serviceminded og brænder for at yde den bedste service
 • Du har en god forretningsforståelse
 • Du har en positiv tilgang og taler i et brugervenligt sprog
 • Du tager ansvar, arbejder selvstændigt og får arbejdet færdiggjort
 • Du er initiativrig og undersøger gerne alternative løsningsmuligheder
 • Du har det fint med at lære nyt hele tiden
 • Du har minimum 3 års erfaring inden for bogholderi, gerne fra debitor, kreditor, finans, bogføring, moms, salg eller lager. Alle områder er dog ikke et krav

ANSØGNINGSFRIST

Ansættelse 1. september 2022 eller tidligere.

Vi behandler løbende alle ansøgninger og afholder løbende samtaler.

Send dit CV og din ansøgning til HR@erpgruppen.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lotte Krogh på tlf. 78 79 41 60 eller sende en mail til HR på HR@erpgruppen.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

ERPgruppen i front

Hos ERPgruppen er vores fokus 100% på Microsofts nyeste økonomisystem, som ligger i skyen Microsoft Dynamics 365 Business Central, hvor vi ligger helt i front.

Vi benytter vores eget procesforløb til idriftsættelse af nye kunder på Dynamics 365 Business Central, som vi kalder onboarding. Det sikrer et enkelt og overskueligt overblik i hele forløbet for både kunder og konsulenter.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde dig at blive del af en spændende og rummelig virksomhed med fuld fart på og i vækst, hvor der ikke er langt mellem idé og handling. Vi arbejder i selvstyrende teams med fokus på kunderne og de værdier vi skaber for dem.

Vores kultur er præget af en hjælpsom, rummelig og positiv indstilling blandt medarbejderne, og den går vi meget op i at bevare.

Vi arbejder desuden ud fra motivationsværktøjet Enneagrammet og har stort fokus på hver medarbejders faglige og menneskelige kompetencer.

Du vil have din daglige gang på vores kontor i Kolding.

Onboarding konsulent

Er du kvalificeret til vores 2-årige karriereprogram?

Din digitale rejse som kommende konsulent

Nu har du muligheden for at komme ind på vores skræddersyede karrieresti til rollen som konsulent inden for økonomisystemet Dynamics 365 Business Central. Forløbet varer 2 år.

Nu har du muligheden for at komme ind på vores skræddersyede karrieresti til rollen som konsulent inden for økonomisystemet Dynamics 365 Business Central. Forløbet varer 2 år.

Proces - karriereprogram

Del 1

Du begynder med 4 måneders opstartstræning, hvor du får den grundlæggende indsigt i og viden om arbejdspladsen, kunderne og arbejdsområderne for en konsulent

Del 2

På det uddybende konsulentforløb får du løbende mere ansvar i din konsulentrolle.

ERPgruppen

Hos ERPgruppen hjælper vores konsulenter hver dag små og mellemstore virksomheder i Danmark med at opnå en mere effektiv og profitabel forretning. Her er vi nemlig specialister i at sammensætte den rigtige IT-løsning, der hjælper virksomheder med at få en nemmere og mere ressourcebesparende økonomi- og forretningsstyring inden for Microsofts økonomisystemer, CRM-system og Power Platform. 

Er du klar til at udvikle dig til rollen som Dynamics 365 Business Central konsulent?

Når du er færdig efter 2 år, er du specialisten, der forstår virksomhedernes behov og laver en løsning, som sparer dem tid, penge og søvnløse nætter.

Din ansættelse fortsætter efter de 2 års forløb.

Klar på udfordringer og en sjov hverdag?

Så send os dit CV og din ansøgning til HR@erpgruppen.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!