Hvad er forskellen mellem Dynamics 365 og Dynamics NAV?

I oktober 2016 præsenterede Microsoft deres nye cloudbaserede IT-løsning Dynamics 365Det skete til den årlige Microsoft Directions, hvor den ny NAV-version også blev frigivet; Microsoft Dynamics NAV 2017.

Microsoft Dynamics NAV har mange ligheder med Dynamics 365 Business Edition. De deler samme brugergrænseflade og er stort set baseret på samme kerne. Både Dynamics 365 og NAV 2017 er baseret på Project Madeira, og indeholder derfor mange af de samme funktion.

Reelt set var ”Project Madeira” oprindeligt Microsofts dæknavnet for udviklingen af den nye NAV 2017. Dog udviklede den sig til at blive sit eget selvstændige projekt.

Dynamics 365 findes kun i skyen, hvor man betaler en månedlig ydelse for licensen. Hvorimod NAV både findes i skyen og kan købes som egenejet lokalinstalleret licens.

Hør mere om Dynamics 365 og NAV 2018 – gratis seminar

Er du nysgerrig efter at høre mere om Dynamics 365 og NAV, så kom med til ERPgruppens gratis seminar.

Du bliver både præsenteret for Dynamics 365 og den nye NAV 2018 version, der bliver frigivet til oktober 2017. Hør samtidigt hvordan du nemt kan opgradere til den nye NAV 2018 eller skifte til enten Dynamics 365 eller NAV.

Seminar Microsoft Dynamics NAV 2017

 

SmallBizz – nyt online regnskabsprogram til mindre virksomheder

Er du en nyopstartet eller mindre virksomhed med 1 til 10 brugere, og synes du at Dynamics 365 eller NAV kan blive for stort et økonomisystem til dig? Dét har vi svaret på – nemlig SmallBizz.

Smallbizz er et nyt online regnskabsprogram til mindre virksomheder, som er baseret på Microsoft Dynamics. Det er et simpelt, innovativt og billigt økonomisystem, som er tilpasset efter den enkelte medarbejders rolle i virksomheden. SmallBizzMed SmallBizz får du som noget helt unikt et regnskabsprogram, der sætter brugeren i fokus. En ejer/direktør, bogholder og sælger har vidt forskellige behov og arbejdsopgaver i dagligdagen, og dét tilgodeser SmallBizz. Løsningen er derfor tilpasset den enkelte rolle, som indtil videre er hhv. Ejer/Direktør, Bogholder og Sælger.

Har du Microsoft Dynamics C5 nu, så er SmallBizz et oplagt alternativ til dig, når du skal skifte til nyt regnskabprogram fra Dynamics.

SmallBizz er til virksomheder med en til 10 brugere. Du betaler løbende pr. bruger pr. måned, men betaler kun for det du bruger. Kom i gang for kr. 149/mdr. for den første bruger.

Skift din Dynamics C5 ud med ny Dynamics løsning

Har du den klassiske Microsoft Dynamics C5 (version 2012 eller ældre), og overvejer du at skifte den ud med ny Dynamics løsning?

Nedenfor kan du sammenligne de tre Dynamics løsninger,

Hvis din virksomheds behov og størrelse er for lille til NAV eller Dynamics 365 , så er SmallBizz en ideel løsning til dig.

SmallBizzDynamics 365 (BE)Dynamics NAV
Nyopstartet og mindre virksomhedSmå og mellemstore virksomhederSmå og mellemstore virksomheder
1 til 10 brugere1 til 300 brugere3 til 200 brugere
I skyen (leje)I skyen (leje)I skyen (leje) og som egenejet licens (køb)
Fra kr. 149/mdr. pr. bruger(kommer snart på det danske marked)Fra kr. 549/mdr. pr. bruger (køb licensen kr. 27.750

Lad os hjælpe dig godt videre – kontakt os

Har du spørgsmål til ovenstående, eller er du nysgerrig efter at høre om dine muligheder for dit fremtidige økonomisystem, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Tag fat i os på tlf. 78 79 40 40 / mail@erpgruppen.dk.