Gratis seminar: Persondataforordningen og IT-sikkerhed 2018-07-16T11:44:14+00:00

SEMINARET ER AFHOLDT

Gratis seminar: Persondataforordningen og IT-sikkerhed

Er du klar til at den nye persondataforordning træder i kraft i maj 2018 – og er din IT-sikkerhed og dit ERP-system rustet til det?

Som virksomhed ligger vi inde med en masse data på både nuværende og tidligere kunder, medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere. Men hvad betyder det for os, at vi netop har alle disse data lagret i virksomheden og i vores IT- og ERP-systemer, og hvad skal vi gøre med dataene for at overholde den nye persondataforordning? 

Kom til gratis seminar og bliv klogere på, hvad der er op og ned med den nye persondataforordning, og hvad det betyder for din virksomhed.

Tilmeld dig her

Bemærk, vi har fået nyt tilmeldingssystem. Oplever du problemer med din tilmelding, så send venligst mail til ard@erpgruppen.dk. 

Gratis seminar: Persondataloven og IT-sikkerhed

“Emnerne omkring persondataforordning og IT-Sikkerhed blev formidlet på en god og let forståelig måde.”

Susanne Stæhr, Regnskabschef, Kaj Madsen Fjelstrup A/S

Om seminaret

Hør advokatfirmaet DLA Piper (tidligere LETT) fortælle, hvad den nye persondataforordning er, hvilke punkter du som virksomhed skal være særlig opmærksom på, og hvad det betyder, hvis din virksomhed ikke overholder persondatabeskyttelsen.

Hør også hvorfor IT sikkerhed er kommet så enormt højt op på agendaen hos mange virksomheder, og hvordan det er blevet endnu mere aktuelt for virksomheder at have stort fokus på IT sikkerheden og dataene i sit ERP-system. Tab af troværdighed og omdømme kan nemlig ramme din virksomhed utrolig hårdt som konsekvens af brud på IT-sikkerheden.

Dét får du med hjem

  • Du bliver klogere på, hvad den nye persondatalov indeholder – og konsekvenserne
  • Du bliver klogere på, hvad du skal gribe det an med dine data
  • Du bliver klogere på, hvordan du sikrer at din IT sikkerhed er høj og hvorfor det er vigtigt
  • Du bliver klogere på, hvordan du sikrer at dit ERP-system kan overholde lovgivning

Dato og tidspunkt

  • Kolding d. 6. marts 2018 (Kolding-Hallerne, Ambolten 2-6, 6000 Kolding) – kl. 9.00 – 12.30
  • Aarhus d. 7. marts 2018 (Ceres Park & Arena, Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C) – kl. 9.00 – 12.30
  • Lyngby d. 8. marts 2018 (Microsoft Danmark, Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby) – kl. 10.00 – 13.30

Pris

  • Gratis deltagelse. Tag gerne dine kollegaer eller en ven med til seminaret, hvis I er flere, det er relevant for.

Seminaret afholdes i samarbejde mellem ERPgruppen og DLA Piper (tidligere LETT).

Seminar Persondatalov og IT-sikkerhed