Gamma Team skiftede deres C5 ud med Microsoft Dynamics NAV

Paw Holst, IT ansvarlig hos Gamma Team A/S

Vi skiftede vores gamle C5 ud med et nyere og mere moderne økonomiprogram Microsoft Dynamics NAV.

Vores C5 var efterhånden begyndt at blive rigtig dyr for os på grund af den tunge database og pladsmangel. Efter god rådgivning fra vores IT partner, som vi har samarbejdet med i rigtig mange år, valgte vi derfor at flytte fra C5 til NAV. Vi er super tilfredse med vores NAV løsning.

> Læs også ‘Hvad sker der med C5 fremadrettet’ – klik her

Da vi først kom godt ind i det, så kørte det hele bare

Når man går fra ét system til et nyt, så kræver det en vis omstilling. Der var naturligt nok en lidt usikkerhed i starten, fordi det hele er nyt. Vi skulle jo i gang med at forstå det nye system og lære de nye processer at kende i NAV. Men da vi først kom godt ind i det, så kørte det hele bare.

Tog på kursus i NAV inden skiftet

Vores bogholder var også på et én-dags kursus i NAV, inden vi reelt sagde ja til at skifte til NAV. Hun sidder som daglig bruger i vores system, så på den måde kunne hun selv prøve NAV og teste det af inden.

Har opnået stor tidsbesparelse

I vores daglige arbejde med fakturering kan vi mærke en stor tidsbesparelse. Vi er gået fra at bruge ca. 1 time om dagen på det, til nu kun 15 min. Tidligere skulle vi igennem flere programmer og over PBS, men nu kan vi bare trykke på en knap direkte i NAV, og så er det klaret. Det er hurtigt og nemt for os, det kører helt automatisk.

Gået fra lokal server til webserver – automatisk back-up

Vi skiftede også fra at gå fra lokal serverinstallation til vores C5 til nu at bruge en webserver. Det betød, at vi kunne slippe panikken omkring sikkerheden med vores data, fordi back-up nu sker automatisk. Tidligere har det taget en krig for os med back-up af vores C5. Så også dér har vi vundet godt på vores valg.

Hård proces men glad og tilfredse

Selve overflytningen fra C5 til NAV var en lidt hård proces med nogle bump på vejen. Men vi har været glade og tilfredse bagefter, nu hvor vi er kommet i gang med at bruge NAV. Og har i det hele taget været glade for samarbejdet med ERPgruppen i forbindelse med konverteringen. Vi kan altid ringe og få løst tingene hurtigt, når vi har brug for det.

Har du lagt en C5-plan?

Har du Microsoft Dynamics C5, og har du brug for hjælp til, hvad du skal vælge at gøre med din C5 efter forandringerne med C5?

Hos ERPgruppen hjælper vi dig gerne med at få lagt en C5-plan for din virksomhed. Sammen med dig vurderer vi, hvad der giver mest værdi for din virksomhed i forhold til jeres C5. Vi vurderer også, om det vil give mest værdi for jer i jeres situation at beholde jeres C5 opdateringsabonnement eller ej.

Kontakt os for at få lagt en C5-plan, så du kan få en plan for din C5’s fremtid.

Gamma Team hjemmeside

Fik hjælp til:
At skifte fra C5 til NAV
Kursus i NAV