ERPgruppen Slagelse 2017-06-12T16:47:26+00:00

ERPgruppen Slagelse

ERPgruppens afdeling i Slagelse varetages til dagligt af den selvstændige ERP afdeling, som tidligere har været en del af IT Business Center (ITBC).

I maj 2015 blev ITBC’s ERP afdeling en selvstændig virksomhed, som fik navnet ERPgruppen Øst. Det sker i forbindelse med, at ERPgruppen Øst bliver en del af ERPgruppen, og kommer dermed til at repræsentere ERPgruppens afdeling i Slagelse. I april 2017 skifter de navn til ERPgruppen (ERPgruppen Slagelse).

 

ITBC ERPgruppen Øst bliver til ERPgruppen

 

Historien bag…

IT Business Center (eller ITBC i daglig tale) blev etableret i 2002 af Anders Steinmetz Thomsen. Det er et IT hus, der dækker et bred felt inden for IT – både inden for hosting, telefoni, drift, support, webudvikling og ERP-/økonomisystemer. I januar 2015 bliver forretningsområdet med webudvikling etableret som en selvstændig virksomhed – Webto.

Anders Steinmetz Thomsen er stadig den drivende kraft i alle tre selskaber; ERPgruppen Slagelse, ITBC og Webto.

 

IT Business Center/ERPgruppen Øst bliver en del af ERPgruppen

I maj 2015 indgår ITBC’s afdeling med ERP-/økonomisystemer et stærkt samarbejde med det dengang nyetablerede ERPgruppen.

Afdelingen bliver hermed etableret som en selvstændig virksomhed, hvor der kommer endnu mere målrettet fokus på spidskompetencerne inden for ERP-systemer. Virksomheden får navnet ERPgruppen Øst, som senere bliver til ERPgruppen Slagelse.

“Jeg valgte at indgå i ERPgruppen samarbejdet med det formål at stå stærkere sammen. Og det at have flere konsulenter til rådighed over for kunderne. Branchen har udviklet sig markant, og på NAV markedet er det nu blevet endnu vigtigere med flere specialister inden for bestemte områder.

Med ERPgruppen har vi fået bedre mulighed for, at vi kan specialisere os inden for de områder, vi er stærke på, og er samtidigt sikret at resten af organisationen er stærke på andre områder. Det ser jeg som en klar fordel både for os, men vigtigst af alt for kunderne. Vi skal sikre, at kunderne kommer i fokus”, Anders Steinmetz Thomsen, direktør ERPgruppen Slagelse

ERPgruppen Slagelse og ERPgruppen Kolding er de to første afdelinger, der blev en del af hele ERPgruppen organisationen, da det blev oprettet i 2015. ERPgruppen Slagelse har dermed været med til at skabe de grundlæggende rammer omkring hele ERPgruppens koncept, opstart og udvikling.

Se ofte stillede spørgsmål om, hvad samarbejdet med ERPgruppen betyder for dig som kunde – klik her.