ERPgruppen Odder 2017-06-12T16:47:27+00:00

ERPgruppen Odder

ERPgruppens afdeling i Odder varetages af det tidligere Tyrfing. I januar 2017 er de blevet en del af ERPgruppen og repræsenterer dermed ERPgruppens Odder-afdeling. I samme forbindelse har de skiftet navn til ERPgruppen (ERPgruppen Odder).

 

Tyrfing IT Consulting bliver til ERPgruppen

 

Historien bag…

Tyrfing blev etableret i 2008 af Lars Welander og Dorte Eghoff. Både Lars og Dorte havde allerede arbejdet med IT og ERP systemer igennem mange år forinden, og besluttede sig derfor for at starte egen virksomhed.

Tyrfing er et IT hus med fire medarbejdere bestående af udviklere, konsulenter og projektledere. Virksomheden arbejder primært med Microsoft software og er specialister i Microsoft Dynamics NAV. Dermed bliver ERPgruppen styrket med endnu flere dygtige NAV/Navision-kompetencer.

“Vi har altid arbejdet på at skaffe et langvarigt samarbejde med vores kunder, et samarbejder baseret på gensidig tillid.” (Lars Welander, afdelingsdirektør ERPgruppen Odder).

Nu en del af ERPgruppen organisationen

I januar 2017 trådte Tyrfing ind som det fjerde ERP-hus i ERPgruppen organisationen. Tyrfing blev til ERPgruppen (ERPgruppen Odder).

“Ved at blive en del af ERPgruppen kan vi nu have fuldt fokus på kunderne og på at hjælpe og udvikle gode løsninger til vores kunder. Alle de administrative arbejdsområder behøver vi ikke længere at bruge en masse tid på. Vi er samtidigt gået fra fire til 32 medarbejdere, så vi nu har endnu flere kollegaer at sparre med.” (Dorte Eghoff, medstifter og projektleder ERPgruppen Odder)

Hos ERPgruppen er vi glade for det nye samarbejde og glæder os meget over, at vi kan tilbyde vores kunder et endnu stærkere hold til at hjælpe og servicere dem.

Se også de typiske spørgsmål og svar omkring, hvad det nye samarbejde betyder for dig som kunde – klik her.

Læs mere om ERPgruppen her