ERPgruppen Kolding 2017-07-31T13:26:11+00:00

ERPgruppen Kolding

ERPgruppens afdeling i Kolding varetages af det tidligere Datasign.dk.

I maj 2015 blev Datasign.dk en del af ERPgruppen og repræsenterer dermed ERPgruppens Kolding afdeling med Mads Westen som direktør for ERPgruppen Kolding.

 

Datasign.dk bliver til ERPgruppen Kolding

 

Historie bag Datasign.dk

Datasign.dk startede i 2001, som oprindeligt var en del af aktieselskabet Datasign A/S.

Aktieselskabet blev grundlagt i Kolding af de to iværksættere Freddy Beck og Gunnar Fogt, som leverede software løsninger til erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner. Her var udvikling og levering af IT-løsninger inden for økonomistyring til erhvervsvirksomheder en del forretningsområdet.

I oktober 2007 besluttede de to grundlæggere sig for at dele virksomheden op, så de kunne lægge større fokus på hver sit forretnings- og interesseområde. I den forbindelse fortsatte forretningsområdet med rådgivning, udvikling og levering af økonomistyringssystemer fra Microsoft til erhvervsvirksomheder under navnet Datasign.dk ApS.

Hermed blev Datasign.dk ApS officielt etableret som en selvstændig virksomhed i 2007 med Freddy Beck i spidsen og Mads Westen som partner. Dengang bestod medarbejderstaben af fire medarbejdere, som stod klar til at hjælpe private virksomheder med en nemmere økonomistyring. Sidenhen har virksomheden været i god vækst.

I 2010 bliver Datasign.dk medlem af partnernetværket Dynamics Network, som er et stort netværk af partnere og forhandlere af Microsoft Dynamics C5 og NAV.

 

Nu en del af ERPgruppen organisationen

I maj 2015 indgår Datasign.dk et stort og innovativt samarbejde, hvor de bliver del af ERPgruppen og får flere kollegaer at sparre med. Samtidigt bliver Mads Westen direktør for ERPgruppen Kolding.

“Datasign.dk valgte at blive en del af ERPgruppen for altid at kunne stille det stærkeste hold og give vore kunder og samarbejdspartnere den bedste service. Samtidigt mener vi, at medlemskabet i ERPgruppen er den bedste måde at udvikle vores forretning på og fokusere på vores stærke sider”, Mads Westen, direktør for ERPgruppen Kolding.

I forbindelse med samarbejdet med ERPgruppen får Datasign.dk også en fælles supportafdeling gennem ERPsupporten.dk. Datasign.dk får dermed mulighed for at kunne tilbyde en bedre og hurtigere support til sine kunder, da der nu sidder et dedikeret supportteam til at yde og fordele al support, så kunderne oplever en endnu bedre service.

“I det daglige samarbejde med vores kunder nyder vi godt af at have et endnu stærkere og større bagland i ryggen, når den mest optimale løsning skal findes. Vi har fået nogle rigtig gode samarbejds- og sparringspartnere, som udvikler vores medarbejdere og forretning. Hver medarbejder har nu muligheden for at specialisere sig endnu mere i specifikke områder, og det gør en forskel i hverdagen”, fortsætter Mads Westen.

Datasign.dk var blandt de to første ERP-huse, der blev en del af hele ERPgruppen organisationen. De var dermed også med til at skabe de grundlæggende rammer omkring hele ERPgruppens koncept og opstart.

I 2017 skifter Datasign.dk navn til ERPgruppen (ERPgruppen Kolding).

Se ofte stillede spørgsmål om, hvad samarbejdet med ERPgruppen betyder for dig som kunde – klik her.

Læs mere om ERPgruppen her