ERPgruppen Horsens 2019-11-20T15:03:00+00:00
ERPgruppen Horsens

ERPgruppen Horsens

D. 1. juni 2018 åbnede ERPgruppen kontor i Horsens med Claus Zeeberg som direktør og medejer.

ERPgruppen Horsens er en del af ERPgruppen koncernen, og har stærke kompetencer inden for Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics 365 Business Central og IT løsninger.

Ambitionen for ERPgruppen Horsens

Claus Zeeberg fortæller her, om sine ambitioner med ERPgruppen Horsens, og hvorfor det giver værdi for hans forretning at være en del af ERPgruppen:

“Vi brænder for at hjælpe vores kunder med den digitale udvikling og den nyeste teknologi inden for ERP og IT systemer.

Vi bringer AI (kunstig intelligent), ML (Machine Learning), Power BI, Big Data og Dynamics’ 365/Office 365 ned på virksomhedsniveau, således at vi samler alle systemet i ét systemet. Vi optimerer og samler processerne i virksomheden, så der mindskes fejl og besværlige arbejdsgange. Deraf har vi fokus på din virksomhed og sikrer forretningsudvikling gennem den nyeste IT/ERP teknologi.

Vores kompetencer er mangfoldige, som en del af ERPgruppen, hvor vi har over 30 specialister. Så overvejer du en et nyt IT/ERPsystem, som bygger på Microsoft Dynamics 365 platformen med fuld integration til en masse andre systemer, så giver vi gerne vores bud herpå.

Kontoret i Horsens

Pr. 1. august 2019 blev Martin Just Mortensen, som det nyeste medlem, en del af Horsens-kontoret. Martin er konsulent og hjælper kunderne med rådgivning og sikrer at kunderne får de rigtige arbejdsprocesser i deres ERP-system.

Martin Just Mortensen