ERPgruppen Horsens 2019-02-27T09:44:52+00:00

ERPgruppen Horsens

ERPgruppens afdeling i Horsens varetages af det tidligere Tyrfing. I januar 2017 blev det en del af ERPgruppen og repræsenterer dermed ERPgruppens Horsens-afdeling. I samme forbindelse har de skiftet navn til ERPgruppen (ERPgruppen Horsens).

 

Tyrfing IT Consulting bliver til ERPgruppen

 

Historien bag…

Tyrfing bliver etableret i 2008 af Lars Welander og Dorte Eghoff. Både Lars og Dorte havde allerede arbejdet med IT og ERP systemer igennem mange år forinden, og besluttede sig derfor for at starte egen virksomhed.

Tyrfing er et IT hus bestående af udviklere, konsulenter og projektledere. Virksomheden arbejder primært med Microsoft software og er specialister i Microsoft Dynamics NAV. Dermed bliver ERPgruppen A/S styrket med endnu flere dygtige NAV/Navision-kompetencer.

“Vi har altid arbejdet på at skaffe et langvarigt samarbejde med vores kunder, et samarbejder baseret på gensidig tillid.” (Lars Welander, tidligere afdelingsdirektør ERPgruppen Horsens).

Bliver en del af ERPgruppen

I januar 2017 træder Tyrfing ind som det fjerde ERP-hus i ERPgruppen organisationen. Tyrfing bliver til ERPgruppen (dengang ERPgruppen Odder).

“Ved at blive en del af ERPgruppen kan vi nu have fuldt fokus på kunderne og på at hjælpe og udvikle gode løsninger til vores kunder. Alle de administrative arbejdsområder behøver vi ikke længere at bruge en masse tid på. Vi er samtidigt gået fra fire til 32 medarbejdere, så vi nu har endnu flere kollegaer at sparre med.” (Dorte Eghoff, medstifter og projektleder af Tyrfing)

Læs mere: Se de typiske spørgsmål og svar omkring, hvad det nye samarbejde med ERPgruppen A/S betyder for dig som kunde – klik her

Ny afdelingsdirektør

I november 2017 får ERPgruppen Horsens ny afdelingsdirektør; Claus Zeeberg, der tidligere var salgschef i ERPgruppen A/S. Det bliver en del af afdelingens strategiske vækstplan, hvor Claus får en aktiv rolle i at vækste forretningen og styrke forretningens videre udvikling.

ERPgruppen Horsens får ny afdelingsdirektør

Claus Zeeberg, afdelingsdirektør ERPgruppen Horsens udtaler:

”Jeg vil gerne videreudvikle ERPgruppen Horsens med den DNA, som Lars og Dorte gennem årene har opbygget via det tidligere Tyrfing IT. Jeg brænder for at forretningsudvikle ERPgruppen Horsens og ser store muligheder for vækst, specielt med de nye produkter der kommer fra Microsoft. Jeg ser store perspektiver i samarbejdet, da teamet i Horsens allerede er ekstrem stærk på det tekniske, mens jeg tager mig af det administrative og kommercielle, således at vores kunder og kommende kunder oplever værdi i hele processen”. 

Den tidligere afdelingsdirektør Lars Welander bliver i samme forbindelse ansvarlig for udviklingsafdelingen, hvor han nu endelig får mere tid og fokus på dét, han brænder allermest for, nemlig udvikling og extensions til Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365.

”Jeg brænder for systemudviklingen, og med ansættelsen af Claus Zeeberg vil jeg kunne bruge endnu mere tid på de nyeste teknologier. (Lars Welander, tidl. afdelingsdirektør/ny udviklingsansvarlig, ERPgruppen Horsens)

Skifter navn til ERPgruppen Horsens

I juni 2018 flytter afdelingen til Horsens, som både er i nyere og større lokaler.

ERPgruppen Odder skifter samtidigt navn til ERPgruppen Horsens.

Læs mere om ERPgruppen her