ERPgruppen Aarhus 2019-08-15T06:56:39+00:00
ERPgruppen Aarhus

ERPgruppen Aarhus

ERPgruppens afdeling i Aarhus varetages af det tidligere IT Basen ApS.

Siden d. 1. juli 2015 har ERPgruppen Aarhus været ”kaldenavnet” for IT Basen ApS. Men pr. 1. juli 2019 skiftede det officielt navn til ERPgruppen Aarhus ApS efter fire gode samarbejdsår i gruppen.

IT Basen skifter navn til ERPgruppen Aarhus

Lidt om ERPgruppen Aarhus

Claus Eriksen er direktør i ERPgruppen Aarhus.

Han fortæller her om afdelingen i Aarhus, og hvorfor han valgte at blive en del af ERPgruppen.

”Hos ERPgruppen Aarhus er det fortsat Henrik Bang Knudsen og Claus Eriksen, du som kunde vil møde, når du kontakter os. Suppleret med Kasper Møller Lind (pr. 1. august 2019).

Vores målsætning er fortsat at holde kundernes behov, krav og ønsker i fokus. Det sker som om altid via rådgivning, salg, udvikling, installation og undervisning.

Da ERP-løsningerne, som vi arbejder med, er i en rivende udvikling, kan det ofte være svært at bevare en ekspertviden hele vejen rundt. Det har derfor været en god og vigtig beslutning at blive en del af ERPgruppen, så vi, med over 30 dygtige medarbejdere, kan forblive den IT-samarbejdspartner, som kunderne kan føle sig trygge ved.”

Historien bag

Claus Eriksen stiftede i 1985 (som den ene af to partnere) Image Data ApS.

Det var i den tid, hvor de første PC’ere begyndte at ramme det danske marked, og hvor de første ERP-systemer så småt begyndte at blive udviklet.

Det blev til 21 år med Image Data ApS, inden Claus 1. november 2006 stiftede IT Basen ApS. Det var nu som 100% Microsoft partner, hvilket betød, at produkterne var C5 og XAL.

Da Microsoft valgte at sende både XAL og C5 på pension, var det et godt og vigtigt valg at blive en del af ERPgruppen, så vejen til NAV var sikret. Senest er det blevet Dynamics 365 Business Central, som er det aktulle produkt, vi arbejder med.