Er du vores nye Dynamics 365 Business Central konsulent?

Et stærkt hold søger flere holdspillere.

ERPgruppen etablerede kontor i Køge for 12 måneder siden med henblik på at specialisere sig til produktionssegmentet.

Vi er allerede 5 personer som alle har stærk erfaring på Microsoft Business Central og produktions løsninger. Vi søger flere stærke holdspillere der vil være med til at skabe produktion i verdensklasse. Vi er medlem af brancheorganisationen MADE.

Erfaring

  • For alle ansøgere er det et krav, at man har erfaring fra produktionsvirksomheder
  • For alle ansøgere er det et krav, at man har erfaring med ERP-systemer og bedst hvis det er Microsoft Business Central

Din generelle profil

  • Du er nysgerrig på viden og har et ønske om at udvikle din faglighed i samspil med andre
  • Du har evnerne til at tænke systemisk og kan binde kunder – processer og systemer sammen til en helhed.

Ansøgningsfrist

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, er du velkommen til at sende din ansøgning og CV til hr@erpgruppen.dk. Der vil løbende blive indkaldt til samtale, så vent ikke med at sende den til os.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at ringe til Direktør Niels Nybro Bolding på 60 40 41 90.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

ERPgruppen i front

Hos ERPgruppen er vores fokus 100% på Microsofts nyeste økonomisystem, som ligger i skyen Microsoft Dynamics 365 Business Central, hvor vi ligger helt i front.

Vi benytter vores eget procesforløb til idriftsættelse af nye kunder på Dynamics 365 Business Central, som vi kalder onboarding. Det sikrer et enkelt og overskueligt overblik i hele forløbet for både kunder og konsulenter.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde dig at blive del af en spændende og rummelig virksomhed med fuld fart på og i vækst, hvor der ikke er langt mellem idé og handling. Vi arbejder i selvstyrende teams med fokus på kunderne og de værdier vi skaber for dem.

Vores kultur er præget af en hjælpsom, rummelig og positiv indstilling blandt medarbejderne, og den går vi meget op i at bevare.

Du vil have din daglige gang på vores kontor i Køge.

ERPgruppen

Hos ERPgruppen hjælper vores konsulenter hver dag små og mellemstore virksomheder i Danmark med at opnå en mere effektiv og profitabel forretning.

Her er vi nemlig specialister i at sammensætte den rigtige IT-løsning, der hjælper virksomheder med at få en nemmere og mere ressourcebesparende økonomi- og forretningsstyring inden for Microsofts økonomisystemer, CRM-system og Power Platform.