Entreprenør løsninger 2020-03-10T07:29:36+00:00

EASYwork – overblik over sager direkte i dit økonomisystem Dynamics 365 Business Central

EASYwork er en stærk IT-løsning til Dynamics 365 Business Central,  hvor dine medarbejdere får et godt overblik over sager, materialer, tidsregistrering, ressourcer, planlægning og økonomi. EASYwork er integreret i dit økonomistyringssystem, hvilket gør at du både reducerer og sparer tid på manuelt arbejde. Du får en brugervenlig løsning hvor du efter ønske og behov kan digitalisere og automatisere de daglige arbejdsprocesser i din virksomhed.

Rapportpakke til Dynamics 365 Business Central

Optimering af kommunikation med fælles platform

Løsningen giver et stort og fælles overblik over alle byggeprojekter. Det gælder alt lige fra aktuelle sager, materialeforbrug, tidsregistrering, ressourcer til tidsplaner og økonomi. Dine medarbejdere får en fælles IT-platform, hvor både beggeleder, projektleder og økonomi kan få et og samme overblik op dermed optimere kommunikationen omkring byggeprojekterne.

Priser

EASYwork

Pris 55.000 kr. + 129 kr./md. pr. bruger

Du får: 

1 dags afklaring og installering

2- dags  opsætning

1 dags undervisning

Continia Document Capture i EASYwork giver mere sikkerhed

Er du træt af manual indtastning af fakturaer og andre dokumenter? kunne du tænke dig at spare tid på håndtering og godkendelse af dokumenter?

Så er Continia Document Capture løsningen. Continia Document Capture er et tillægsmodul til EASYwork, hvor du med en smart app kan automatisere hvert trin i den daglige fakturabehandling, lige fra modtagelse og registrering af dokumenter til efterfølgende fremskafning i forbindelse med revision og rapportering.

Devices med Dynamics 365 Business Central

Priser

Continia Document Capture

Pris 25.000 kr.

Du får: 

1 dags afklaring og opsætning

1/2 dags igangsætning

1 dags undervisning

* Se mere om abonnementspriserne

Spar tid og minimer manual registrering

Continia Document Capture kan integreres i EASYwork og dit økonomisystem, hvilket betyder at dine medarbejdere får den samme information og en væsentlig bedre fælles kommunikation. Med Continia Document Capture i EASYwork får en app der automatisere den daglige fakturabehandling og som minimer risikoen for fejl og misforståelser både hos dine medarbejdere  men også generelt i virksomheden.