NAV skifter navn til Dynamics 365 Business Central

Man siger, at kært barn har mange navne. Det gælder også for økonomisystemet NAV.

Mange kalder stadig væk Microsoft Dynamics NAV for “Navision”, selvom det faktisk er knap 15 år siden, at Navision skiftede navn til Microsoft Dynamics NAV. Og nu er det klar til endnu en ny navngivning; Dynamics 365 Business Central.

Microsoft har nemlig meldt ud, at navnet Microsoft Dynamics NAV udgår til efteråret 2018, hvor NAV netop skifter navn til Dynamics 365 Business Central.

Hvad betyder det?

Det betyder kort fortalt, at NAV 2018, som vi kender den i dag, ikke bliver lanceret med et nyt årligt versionsnummer, som tidligere. Den nye version til “NAV 2018” vil ikke hedde “NAV 2019”, men derimod Dynamics 365 Business Central.

Det er fortsat den samme løsning og teknologiske platform, blot en opdatering med endnu flere fordele.

Cloud eller On-Premise?

Cloud-versionen af NAV vil fremover hedde Dynamics 365 Business Central Cloud (kun lejet løsning – SaaS). Den gamle NAV On-Premise version vil fremover hedde Dynamics 365 Business Central On-Premise (kan både lejes og ejes).

Er du klar til at hoppe i Skyen med Dynamics 365 Business Central?

Lad ERPgruppen hjælp dig godt videre med den rigtige løsning til din forretning.