Gratis seminar om Dynamics 365 Business Central & Office 365

Vil du gerne høre mere om, hvad Microsofts nye cloudbaserede økonomiløsning byder på? Kom til seminar og få god inspiration til, om Dynamics 365 Business Central passer til din virksomhed. 

Til seminaret kan du blive inspireret af, hvilke gode fordele og muligheder Dynamics 365 Business Central indeholder. Vi har fået Peter Jakobsen fra Technology Strategist til at komme og give en præsentation af løsningen.

Tilmeld seminar om Dynamics 365 Business Central - ERPgruppen

 

Dynamics 365 – arbejd direkte i Office 365

Du kan blandt andet høre om den virkelig smarte feature med Office 365. Du kan nemlig oprette tilbud, bahandle ordrer og bogføre direkte fra din Outlook indbakke – uden at åbne din Dynamics 365 Business Central først. Det giver en helt anden fleksibilitet og mobilitet for medarbejderne. Dét er bare én af de mange fordele i Dynamics 365 Business Central.

Derudover sørger vi også for at give god rådgivning til, hvordan du kan komme godt i gang med Dynamics 365 Business Central. Og selvfølgelig også hvordan du har mulighed for at få 40% i rabat på køb af Dynamics 365.

Tilmeld seminar – du deltager gratis

Det er gratis at deltage i i ERPgruppens seminar.

Klik på knappen nedenfor og se datoer, program og hvordan du tilmelder dig.

Læs mere og tilmeld seminar

 

 

2018-10-01T06:22:06+00:00 17. september 2018|