Ny medarbejder – Morten Sylvest

Vi har fået endnu en ny medarbejder i ERPgruppen – Morten Sylvest.

Morten er vores nye projektleder og konsulent. Han har en stærk baggrund som forretningskonsulent og udviklingsarkitekt. Desuden kommer han med en stor erfaring inden for projektledelse og systemudvikling.

Morten kommer til at få en vigtig rolle i at styre vores kundeprojekter sikkert i mål samt bistå i salgsrelaterede opgaver. Derudover vil han også komme til at støtte godt op om vores udviklingsteam med sin store erfaring som udvikler.

Ny medarbejder Morten Sylvest | ERPgruppen

Morten får sin daglige gang på vores kontor i Aarhus.

Du kan kontakte Morten på ms@erpgruppen.dk eller 78 79 41 84.

Vi glæder os til et godt samarbejde. Velkommen til ERPgruppen, Morten.

2019-06-14T07:04:40+00:00 5. september 2018|