Se video: Dét fik Jesper Hammer fra Rezolto ud af seminaret ‘Persondata og IT-sikkerhed’

Hos ERPgruppen er vi i fuld gang med vores seminar-tourné om ‘Persondataforordningen og IT-sikkerhed’. Det afholdes både i Kolding, Aarhus og Lyngby sammen med advokatfirmaet DLA Piper og IT-Relation.

Vi snakkede med én af vores deltagere efter seminaret – Jesper Hammer fra Rezolto.

I videoen fortæller Jesper om sin oplevelse af seminaret, hvad han fik ud af det og ikke mindst hvad han nu ved, at han skal hjem og gøre i både sin egen virksomhed og de bestyrelser han sidder med i.

Forskel mellem Databehandler og Dataansvarlig

Blandt andet fortæller Jesper i videoen, at han blev meget klogere på forskellen mellem, hvornår en virksomhed er Databehandler og Dataansvarlig. Dét er netop to buzzwords, der fylder rigtig meget i persondataforordningen.

Jesper fortæller også, hvad han nævner, som den vigtigste ting, han skal hjem og sætte i gang nu.

ERPgruppen og databehandleraftale

Hos ERPgruppen er vi gået i gang med at udarbejde en Databehandleraftale, så vores kunder trygt kan regne med, at deres data er sikret hos os.