ERPgruppen overtager Bredana Solutions Dynamics C5 forretning

Handelen giver kunderne sikkerhed for fortsat højt serviceniveau og problemløsning

Bredana Solutions A/S, der har været en af landets førende forhandlere af Microsoft Dynamics C5 systemet, har indgået aftale med ERPgruppen om overdragelse af sin Dynamics C5 forretning.

Handelen, der effektueres pr. 30. april 2017, betyder, at Bredana Solutions’ Dynamics C5 kunder får en ny, kompetent og meget erfaren samarbejdspartner, som står til rådighed med såvel konsulenter som systemudviklere og daglig problemløsning i form af support.

Overdragelsen skal ses i lyset af, at Dynamics C5 systemet er meldt udgående af Microsoft. Det overtages af nye og mere tidssvarende løsninger fra Microsoft, som ERPgruppen forhandler.

”Vi ved af erfaring, at når et produkt udgår, er der mange, som er glade for det og ønsker at fortsætte med det. Ved at afhænde vores aktivitet til ERPgruppen, medvirker vi til, at de kan have en solid Dynamics C5 forretning og dermed levere den service, som kunderne har behov for,” siger adm. direktør Bent Hansen, Bredana Solutions A/S.

ERPgruppen byder de nye kunder velkommen

”Vi har strategisk fokus på Dynamics C5, og kunderne kan forvente, at vi hjælper dem i mange år fremover. Vi har en stærk medarbejderstab med mange dygtige specialister i Dynamics C5, så jeg kan love, at kunderne fra dag ét vil opleve, at de er i gode hænder hos os,” siger adm. direktør Freddy Beck, ERPgruppen.

ERPgruppen tilbyder blandt andet support, som er åben helt frem til kl. 22.

”Hos os er det en højt prioriteret opgave at hjælpe kunderne med deres udfordringer her og nu og samtidig stille stærke muligheder og værktøjer til rådighed for at de kan tilegne sig de rette kompetencer til at arbejde i systemet,” siger Freddy Beck.

”En større kundebase betyder, at vi kan styrke vores tilbud til de mange virksomheder, der er glade for Dynamics C5 og vil bruge systemet i mange år fremover.”

I forbindelse med handelen overgår to erfarne medarbejdere fra Bredana Solutions til ERPgruppen og er med til at sikre en god kontinuitet i kundeforholdene.

”Vi er utroligt glade for, at aftalen er faldet på plads til gavn for alle,” siger Bent Hansen.

Fakta om ERPgruppen

ERPgruppen med 32 medarbejdere er en IT- og konsulentvirksomhed, der leverer support, rådgivning og IT-løsninger til små og mellemstore virksomheder med økonomisystemer inden for Microsoft Dynamics ERP systemer. ERPgruppen er en sammenslutning af en række ERP huse i Danmark, som tilsammen skaber en større, stærkere og bredere kompetenceplatform for kunderne. Hovedkontoret ligger i Kolding, og ERPgruppen har afdelinger i Aarhus, Horsens, Slagelse og Hellerup.

Fakta om Bredana Gruppen

Bredana Solutions A/S indgår i Bredana Gruppen, som har leveret IT løsninger til erhvervslivet i mere end 25 år. Bredana Solutions tilbyder Dynamics NAV brancheløsninger til produktions- og logistikvirksomheder samt specialiserede Dynamics 365 CRM løsninger til salg, marketing og Field Service. Sammen med søsterselskabet Bredana Axcite A/S, der forhandler Microsoft Dynamics AX / Dynamics 365 for Operations, beskæftiger Bredana Solutions 55 medarbejdere på kontorerne i Kolding og Aarhus.