FAQ – find spørgsmål og svar om ERPgruppen

FAQ’s (frequently asked questions) – dét har vi netop samlet sammen til dig, så du hurtigt kan finde dine svar omkring ERPgruppen.

Nu kan du nemlig på ERPgruppens hjemmeside selv finde svar på de spørgsmål, vi ofte får fra vores kunder, efter deres nuværende ERP-partner er blevet en del af ERPgruppen. Og sidder du stadig tilbage med spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

ERPgruppen logo

“Hvad betyder det for mig som kunde?”

Når der sker ændringer, dukker der typisk en række spørgsmål op ift. “hvad betyder det for mig som kunde”. Og med god grund, du skal jo selvfølgelig sikre dig, at du fortsat har god tryghed og fortsat kan stole på din ERP partner/leverandør.

Så for at der ikke hersker nogen som helst tvivl om det – du kan fortsat have fuld tillid til dit ERP-system og din ERP partner, nu hvor din ERP partner er blevet en del af ERPgruppen.

Nu endnu flere fordele til dig

Ja endnu bedre, det betyder faktisk, at du som kunde bare står endnu bedre nu. Nu får du nemlig adgang til endnu bedre services, flere medarbejdere, hurtigere support og mange flere fordele.

Find svar på dine spørgsmål omkring hvad det betyder for dig, at din ERP partner er blevet en del af ERPgruppen, ved at klikke på knappen.